To je to što me zanima!

Dječaku (8) puma izgrizla lice: 'Pronašao sam štap i spasio se'

U jednom trenutku, grabežljivac je u svojoj čeljusti držao dječakovu glavu, ali mališan se i dalje borio udarajući pumu u oči sa štapom. Prošao je kroz dvije operacije lica, a mora na još jednu...
Vidi originalni članak

Hrabri dječak iz američke savezne države Colorado ispričao je svoju potresnu priču nakon što ga je prošli mjesec napala puma u blizini obiteljske kuće, piše Sky News.

Pikea Carlsona (8) puma je napala u gradiću Bailey, a ispred njegove kuće stvorila se niotkuda i počela ga gristi.

U jednom trenutku, grabežljivac od 30 kilograma je u svojoj čeljusti držao dječakovu glavu, ali mališan se i dalje borio udarajući pumu u oči sa štapom.

- Udarao sam je rukama, štapom... Što god sam našao u blizini. Jedva sam našao štap koji je na kraju puknuo - ispričao je 8-godišnjak koji je nakon incidenta morao na dvije operacije lica. Dozivao je u pomoć oca, ali on ga nije čuo jer je bio u kući.

Divlja mačka ga je odvukla do obližnjeg drveta i tek ga je tamo uočio brat koji je pozvao pomoć odraslih.

- Glava mu je bila u ustima pume, poludio sam gledajući kako žvače mog dječaka - kazao je otac Ron Carlson koji je iz kuće istrčao s nožem. Naposljetku je otjerao pumu.

- Cijela jedna strana lica je bila otvorena, a krvi je bilo posvuda - dodao je dječakov otac.

Pike mora na još jednu operaciju oka, a za mladu pumu se nagađa da je uhvaćena od strane lovaca.

Dječak je prošao nekoliko operacija, a lijevo oko mu je u potpunosti oštećeno te će morati biti bar još jednom operiran. Unatoč tome, nije izgubio smisao za humor.

- Planinski lav je varalica. Nitko se ne pokušava boriti s planinskim lavom, on je varao - rekao je Pike. Kako bi pokrili medicinske troškove, obitelj je pokrenula crowdfunding kampanju preko koje sakupljaju novac za liječenje dječaka. Cilj im je sakupiti 50.000 dolara.

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • fear 08.09.2019.

    Puma od 30kg je jako mlada i mala i sva sreća da je tako

  • MrMojoRisin 08.09.2019.

    Svaka čast malac ako je ovo istina!

  • 08.09.2019.

    imao je sreću

Komentiraj...
Vidi sve komentare