Obavijesti

News

Komentari 3

Dječaku (8) puma izgrizla lice: 'Pronašao sam štap i spasio se'

U jednom trenutku, grabežljivac je u svojoj čeljusti držao dječakovu glavu, ali mališan se i dalje borio udarajući pumu u oči sa štapom. Prošao je kroz dvije operacije lica, a mora na još jednu...

Hrabri dječak iz američke savezne države Colorado ispričao je svoju potresnu priču nakon što ga je prošli mjesec napala puma u blizini obiteljske kuće, piše Sky News.

Pikea Carlsona (8) puma je napala u gradiću Bailey, a ispred njegove kuće stvorila se niotkuda i počela ga gristi.

U jednom trenutku, grabežljivac od 30 kilograma je u svojoj čeljusti držao dječakovu glavu, ali mališan se i dalje borio udarajući pumu u oči sa štapom.

- Udarao sam je rukama, štapom... Što god sam našao u blizini. Jedva sam našao štap koji je na kraju puknuo - ispričao je 8-godišnjak koji je nakon incidenta morao na dvije operacije lica. Dozivao je u pomoć oca, ali on ga nije čuo jer je bio u kući.

Divlja mačka ga je odvukla do obližnjeg drveta i tek ga je tamo uočio brat koji je pozvao pomoć odraslih.

- Glava mu je bila u ustima pume, poludio sam gledajući kako žvače mog dječaka - kazao je otac Ron Carlson koji je iz kuće istrčao s nožem. Naposljetku je otjerao pumu.

- Cijela jedna strana lica je bila otvorena, a krvi je bilo posvuda - dodao je dječakov otac.

Pike mora na još jednu operaciju oka, a za mladu pumu se nagađa da je uhvaćena od strane lovaca.

Dječak je prošao nekoliko operacija, a lijevo oko mu je u potpunosti oštećeno te će morati biti bar još jednom operiran. Unatoč tome, nije izgubio smisao za humor.

- Planinski lav je varalica. Nitko se ne pokušava boriti s planinskim lavom, on je varao - rekao je Pike. Kako bi pokrili medicinske troškove, obitelj je pokrenula crowdfunding kampanju preko koje sakupljaju novac za liječenje dječaka. Cilj im je sakupiti 50.000 dolara.

 

Pokretanje videa ...