To je to što me zanima!

Djevojčici 40 godina zatvora! Izbola sam je nožem za 'njega'

SAD: Prijateljice su Bellu napale jer su htjele umiriti Slendermana i prinijeti mu žrtvu.  Ostavile su ju u šumi da umre. Srećom djevojčica se dovukla do ruba šume i spasio ju je biciklist
Vidi originalni članak

Morgan Geyser (15) osuđena je prija nekoliko dana na 40 godina zatvora za psihičke bolesnike. Ona je 2014. godine s prijateljicom Anissom Weier (16) napala, izbola i umalo ubila prijateljicu Payton "Bellu" Lautner.  Anissa Weier je ranije osuđena na 25 godina u ustanovi za psihičke bolesnike. 

Ostavile su je u šumi kako bi umrla. U trenutku napada sve su tri djevojčice imale 12 godina, piše The Sun. Anissa je tada Morgan potaknula na napad. Morgan je prijateljicu ubola čak 19 puta. Izbola joj je ruke, noge i torzo. 

Srećom, promašila je srčanu arteriju. Nakon što su bile uvjerene da je Bella mrtva, pobjegle su. Bella je uspjela doći do ruba šume i tamo ju je vidio biciklist koji je pozvao pomoć. Djevojčica je napad preživjela. 

Prijateljice su Bellu napale jer su htjele umiriti Slendermana i prinijeti mu žrtvu. Slenderman je kreacija Erica Knudsena koja je postala viralna i vrlo popularna na internetu te se ubrzo oko nje stvorila čitava mitologija.

Morgan i Anissa su odgovornost prebacivale jedna na drugu, a šokirale su se kada su saznale da je Bella preživjela i da je sve ispričala policiji.

Sudac: Moram je zatvoriti da zaštitim zajednicu

Geyser je prije izricanja presude počela plakati i molila je za oprost. Liječnici su joj dijagnosticirali šizofreniju. Iako je dvoje liječnika na kraju suđenja reklo da nije više opasna za svoju okolinu, jedan je upozorio da je još u jesen prošle godine rekla da čuje glasove.

Sudac suda u Wisconsinu Michael Bohren je odlučio Morgan dati maksimalnu kaznu zatvora s obzirom na njezinu dob. Rekao je kako će je zatvoriti da zaštiti zajednicu.

Rekao je da Morgan ima dugu povijest bolesti i da predstavlja rizik za druge. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Maroje1 13.02.2018.

    Čekaj ako je bolesna zašto u zatvor a ne u ustanovu za liječenje takvih. Amerika je odavno nehumano društvo, jedan zločin zamjenjuju drugim. Zamisliote da je vaše dijete bolesno i da ga zbog posljedica bolesti zatvore doživotno. Fuj

  • papajaoo7 08.02.2018.

    Sudac: Moram je zatvoriti da zaštitim zajednicu. A u nas ubojicu pusti na slobodu jer je neuračunjiv pa mu je to olakotno, ili Bože mi prosti iz obitelji društveno prihvatljivog ponašanja. Trebale su ove u Americi tražiti da im sudi sutkinja Šupe!

  • dkmjnn 07.02.2018.

    To se zove kazna!!!!! Ne bi se Komšić vadio na mlađeg punoljetnika, na psihičke probleme i druge gluposti da su kod nas takve kazne. Ustvari, njega bi i trebalo zatvoriti s psihičkim bolesnicima. Ako nije lud, poludit će 100%

Komentiraj...
Vidi sve komentare