To je to što me zanima!

Djevojčici koju je udarila autom ministrica Žalac dala krunicu

Djevojčica neće puno izgubiti niti od školskog gradiva, jer se u bolnici u suradnji s OŠ Frana Krste Frankopana provodi projekt “Škola u bolnici”, pa je malenu posjetila i učiteljica
Vidi originalni članak

Djevojčica (10), koju je u subotu automobilom udarila ministrica Žalac, dobro se oporavlja u KBC-u Osijek gdje je nakon operacije polomljene desne potkoljenice smještena na Odjelu dječje kirurgije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

- Malena je dobro, našla si je nove prijatelje, u što nitko tko je poznaje nije ni sumnjao, jer je riječ o prilagodljivoj djevojčici, rekla je osoba bliska njezinoj udomiteljskoj obitelji u kojoj živi već nekoliko godina. 

PREMIJER PLENKOVIĆ: 'Žalac ostaje ministrica, to što je napravila nije za ostavku...'

Kako doznaje Jutarnji list, potporu malenoj, ali i obitelji dao je i vinkovački Centar za socijalnu skrb, čiji su joj djelatnici kupili i poklone kako bi joj olakšali boravak u bolnici u kojoj će ostati cijeli ovaj tjedan, dok bi ukupan oporavak trebao potrajati oko šest tjedana.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevojčica neće puno izgubiti niti od školskog gradiva, jer se u osječkoj bolnici u suradnji s OŠ Frana Krste Frankopana provodi projekt “Škola u bolnici”, pa je malenu već u ponedjeljak posjetila i učiteljica koja radi s djecom u bolnici. 

U JAKŠIĆU KRAJ POŽEGE Dan nakon prometne ministrica Žalac je bila kuma na krštenju!

Ministrica Žalac, pak, svakodnevno se interesira za njezino stanje nakon što ju je u subotu navečer i posjetila u bolnici, pri čemu joj je, prema informacijama koje smo dobili, na odlasku poklonila krunicu.

Idi na 24sata

Komentari 310

  • 13.03.2019.

    Kako se istrošila. Treba od plaće 18 000 kuna odvojiti za krunicu, nije to lako. Ipak je veći gušt potrošiti na svoju debelu guzicu.

  • ŽŽ 13.03.2019.

    Jel joj donesla i clansku iskaznicu!? Sad sam tek.zapazio detalj da je malenoj slomljena desna potkoljenica, sto znaci da je prelazila cestu sa lijeve strane u odnosu na smijer kretanja ministrice, ocito je ministrica negdje drugdje gledala (mobitel) a ne na cestu! Malenoj brz oporavak!

  • lemi1983 13.03.2019.

    Kako su se svi ukljucili i uciteljica i centar pitam se zbog cega ili zbog koga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare