To je to što me zanima!

Glisirao uz obalu i udario ženu u moru: Preminula je u bolnici

Nesreću je, kako je izvijestila Lučka kapetanija Rijeka, izazvao voditelj motorne sportsko – rekreativne brodice. Utvrdili su da nije bio pijan te od šoka nije mogao razgovarati s istražiteljima...
Vidi originalni članak

Na Austrijanku V. H. (28) u srijedu oko 16 sati naletio je gliser. Djevojka se u trenutku nesreće kupala u moru blizu hotela, 300 metara od obale u Malinskoj na otoku Krku. Tešku ozlijeđenu prevezli su je u KBC Sušak u Rijeci. Tamo je ubrzo potom preminula.  

Nesreću je, kako je izvijestila Lučka kapetanija Rijeka, izazvao voditelj motorne sportsko - rekreativne brodice. Utvrdili su da nije bio pijan.

O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo, a istraga se nastavlja sutra  s obzirom na to da je počinitelj bio u šoku i nije mogao razgovarati, jednako kao i članovi obitelji poginule djevojke, izvijestilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.
 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 219

  • branko hashki 25.07.2019.

    Radi se o čamcu koji vuče padobeance; to radi već godinama i mislim da nije izašao iz svog koridora! Svi koji su u blizini vide ga kako odlazi i dolazi! Žao mi je cure, ali što je radila u označenom prostoru?? Dakle nije samo "glisirao blizu obale", stručni novinaru! Tako ja to vidim!

  • matea.love.8 25.07.2019.

    vozač glisera nije prilagodio vožnju uvjetima na moru ..kriv je..

  • Grdelin_1 25.07.2019.

    Ne razumijem sto je nesretna dijevojka radila 300m od obale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare