To je to što me zanima!

Dobila 8000 kuna kazne jer je zaražena koronom došla na sud

Osim intervencije u Malom Lošinju, riječka policija je evidentirala kršenje mjera i u Viškovu. Tamo su zatekli otvoren ugostiteljski objekt u kojem su bila dva gosta
Vidi originalni članak

Policija iz Malog Lošinja morala je intervenirati u petak jer je žena (59) prekršila izolaciju u kojoj je morala biti zbog zaraze korona virusom. Iako je morala biti kod kuće i liječiti se, ona je došla u zgradu nadležnog suda gdje je htjela biti na sudskoj raspravi.

Zbog počinjenog prekršaja, sukladno odredbama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, novčano je sankcionirana s osam tisuća kuna.
 
Kršenje određenih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite evidentirali su riječki policajci istog dana i na području Viškova kod Rijeke, a gdje je policija oko 9.50 sati zatekla otvoren ugostiteljski objekt u kojem su bila dva gosta.  Budući da su na snazi epidemiološke mjere prema kojima je ugostiteljskim objektima zabranjen rad do 21. prosinca, protiv 32-godišnje vlasnice, kao i ugostiteljske tvrtke, podnesene su odgovarajuće prijave sukladno važećim zakonskim propisima.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Jadranka Belančić 18.12.2020.

    Najveći zločini protiv čovječanstva ikada.., platit će za to jednom svi.. 😞

  • auscrojole 14.12.2020.

    komentar za pravda999 kaznjeni su daaaa.ali oni koi su odkrili istinu o slovenskoj

  • pijevac 14.12.2020.

    a da nije došla? onda bi ju priveli i kaznili s 10 tisuća...

Komentiraj...
Vidi sve komentare