News

Komentari 91

Dobila 8000 kuna kazne jer je zaražena koronom došla na sud

Dobila 8000 kuna kazne jer je zaražena koronom došla na sud

Osim intervencije u Malom Lošinju, riječka policija je evidentirala kršenje mjera i u Viškovu. Tamo su zatekli otvoren ugostiteljski objekt u kojem su bila dva gosta

Policija iz Malog Lošinja morala je intervenirati u petak jer je žena (59) prekršila izolaciju u kojoj je morala biti zbog zaraze korona virusom. Iako je morala biti kod kuće i liječiti se, ona je došla u zgradu nadležnog suda gdje je htjela biti na sudskoj raspravi.

Zbog počinjenog prekršaja, sukladno odredbama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, novčano je sankcionirana s osam tisuća kuna.
 
Kršenje određenih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite evidentirali su riječki policajci istog dana i na području Viškova kod Rijeke, a gdje je policija oko 9.50 sati zatekla otvoren ugostiteljski objekt u kojem su bila dva gosta.  Budući da su na snazi epidemiološke mjere prema kojima je ugostiteljskim objektima zabranjen rad do 21. prosinca, protiv 32-godišnje vlasnice, kao i ugostiteljske tvrtke, podnesene su odgovarajuće prijave sukladno važećim zakonskim propisima.

Najčitaniji članci