To je to što me zanima!

Dobio 80 dana zatvora, 14.000 kn kazne i 2 godine bez vožnje

Za prolaske kroz crveno svjetlo dobio je 30 dana zatvora, a za prekoračenje brzine u gradu još 50 dana. Morat će platiti i 14 tisuća kuna za ostale prekršaje, poput vožnje u suprotnom smjeru...
Vidi originalni članak

Prekršajni sud u Splitu kaznio je s 80 dana zatvora 19-godišnjeg A. P., čija je snimka vožnje objavljena na društvenim mrežama. U 24 minute, koliko traje video, A. P. je napravio niz prometnih prekršaja. Za prolaske kroz crveno svjetlo dobio je 30 dana zatvora, a za prekoračenje brzine u gradu još 50 dana, piše Dalmatinski portal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Morat će platiti i 14 tisuća kuna za ostale prekršaje, poput vožnje u suprotnom smjeru, pretjecanje u tunelu, pretjecanje kolone i slično. Sudac je izrekao i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilima A kategorije u trajanju od 24 mjeseca, a motor mu nisu oduzeli.

"NEKA DJECA SE NE MOGU ODGOJITI" Otac splitskog divljaka: 'Morao sam mu lancima vezati motor'

Podsjetimo, policija je uhitila motorista nakon što je objavio snimke jurnjave Splitom. Za vrijeme vožnje napravio je preko 80 prekršaja. Više puta je prošao kroz crveno, vozio je po pločniku, prelazio preko pune crte i nije poštivao ograničenje brzine. 

Pogledajte o kojim se prekršajima radi: 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 181

  • mazingazk1 18.11.2019.

    Prvi dan čim izadje je za volanom.

  • CassiusSpartacus 18.11.2019.

    Najveća lekcija mu je što je to otišlo javno u novine i cijela javnost ga je osudila, ipak uništavat mladom čovjeku život nekim milijunskim kaznama i višegodišnjim zatvorom nema smisla, time samo napravit kriminalca od jednog običnog mladog buntovnika. U svakom slučaju ono što je potrebno je zabrana vožnje i edukacija, neka se naprave programi gdje će takvi ljudi uz razgovor sa stručnim osobama i osobama sa istim problemima, spustit se na zemlju i shvatit moguće posljedice izvođenja akrobacija usred grada, shvatit da imaju krivo razmišljanje o sigurnosti u prometu. Kako postoje grupe za ovisnike o alkoholu tako bi trebale postojati grupe i za ovakve slučajeve, uključiti u te programe i sve njegove prijatelje, i sve one mamice sa mobitelima u rukama i nevezanom djecom na sjedalima, koje uočiš svakodnevno na našim cestama.

  • dinko145 18.11.2019.

    Garantiram da Ce ga osuditi nek ako nego kada ubije nekoga na bar 160dana zatvora

Komentiraj...
Vidi sve komentare