To je to što me zanima!

'Dobio sam pasoš. Dolazim u Zagreb kao ugledni diplomat'

Vođa srpskih radikala Vojislav Šešelj najavio je svoj dolazak u Zagreb putem Twitter-profila uz poruku da je dobio diplomatsku putovnicu i da se nada da mu nitko neće praviti probleme
Vidi originalni članak

Vojislav Šešelj najavio je dolazak u Zagreb objavivši poruku na svom Twitter-profilu:

"Dobio sam diplomatsku putovnicu. Uskoro idem u Zagreb. Nadam se da mi, kao uglednom srpskom diplomatu, hrvatske vlasti neće praviti nikakve smetnje."

Podsjetimo, Šešelj je u svibnju govorio: "Neka me Kolinda čeka, eto mene, stižem u Zagreb i na Trg bana Jelačića", ne mareći na zabranu kojom mu se onemogućava ulazak u Hrvatsku.

- Neka me Kolinda čeka, eto mene stižem u Zagreb i na Trg bana Jelačića. Na kraju krajeva neka Kolinda kaže koji joj datum odgovara da provedemo jedan romantičan vikend na Pantovčaku - izjavio je svojedobno bivši haaški optuženik.

Idi na 24sata

Komentari 474

  • GoranMiličić Mile 15.08.2017.

    Seselj je legenda a sta se tice zlocina da su mu oni u hagu mogli sta prisit u 12 g. Prisili bi mu, on se za svoje bori srcem i dusom dok u hrvatskojmalo ima takvih glasnih ko on da se protive eu i zapadno americkim osvajacima i robovlasnicima

  • fenix77 25.08.2016.

    Idi malo u Klinu, Dolac..- dakle na Kosovo junačino i diplomato. Luzeri .

  • histria0@yahoo.com 25.08.2016.

    Kako to bre Šešelju hoćete ćirilicu u Vukovaru a pasoši su vam na latinici. Ja te pozivam, dođi ima mesta bre za tebe u Remetincu. Bre dlaka sa glave neće da ti fali, a ako budeš kraći za glavurdu to je tvoj problem što si se naglo srastao i što nisi dovoljno razmišljao pa eto zbog toga. Imaš poziv pa razmisli malo, imaš bre i čime da razmišljaš, glavurda ti je kao bre Srbija bez Kosova. Pozdravi Dačića i reci mu da celi blok moje zgrade menjaju ime u ANTE !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare