To je to što me zanima!

Dobre vijesti iz splitske bolnice: Teško ranjeni HGSS-ovac je budan i izvan životne opasnosti

Kruno B. (46) zadobio je tri prostrjelne rane kada je u njegov automobil 58-godišnji Joško K. sasuo kišu metaka. Muškarac (49) koji je taj dan u Kaštel Štafiliću dobio sjekirom u glavu također se dobro oporavlja
Vidi originalni članak

Pacijent je bio teško ozlijeđen, operiran je i njegovo stanje je trenutno stabilno. Jučer je ekstubiran i premješten je u kiruršku intenzivnu njegu. Pacijent je izvan životne opasnosti i budan je, kazao je dr. Zenon Pogorelić, zamjenik ravnatelja KBC-a Split o stanju 46-godišnjeg pacijenta kojega je u Kaštel Štafiliću mecima iz pištolja pogodio 58-godišnji bivši pomorac Joško K. zadavši mu tri prostrjelne rane.

Muškarac koji je pomagao ranjenom Kruni B. također se dobro oporavlja. On je, podsjetimo, dobio sjekirom u glavu zadobivši prijelom lubanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U KUĆI IMAO ARSENAL Napadaču iz Kaštela u siječnju istekla uvjetna zbog prijetnje, a već je ranije napadao sjekirom

Policija je tijekom utorka završila kriminalističko istraživanje nad Joškom K., nakon čega je predan pritvorskom nadzorniku nakon čega slijedi ispitivanje pred državnim odvjetništvom i izlazak pred suca istrage, a očekivano je da će nadležne institucije tražiti istražni zatvor.
Uhićeni 58-godišnjak stari je znanac i policije i pravosuđa te je u proteklih pet godina četiri puta pravomoćno osuđivan, jednom zbog kaznenog djela prijetnje, a tri puta zbog remećenja javnog reda i mira te omalovažavanja službene osobe. Jedan postupak, onaj zbog izazivanja prometne nesreće, još je u tijeku. U siječnju mu je istekla dvogodišnja uvjetna kazna.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • partizankrajačić 03.04.2024.

    Sada se samo čeka da sudac pusti ubojicu da se brani sa slobode po mogućnosti bombama !

  • @Netko 03.04.2024.

    treba mu odsjeci obje sake i pustiti ga da zivi, pa nek se onda hvata pistolja i sjekire koliko zeli

  • brzzzy@gmail.com 03.04.2024.

    Goli otok je zakon...

Komentiraj...
Vidi sve komentare