To je to što me zanima!

Dodik: Nismo imali ništa od Trumpa, nećemo ni i od Bidena

Dodik je najavio da ako Biden kao predsjednik bude dolazio s nekim rješenjima, da mu neće biti problem da mu ponovno kaže da to nije realno.
Vidi originalni članak

Ja sam se sretao s Bidenom kad je on 2009. došao da promovira neka rješenja. Tad sam mu rekao da ima pogrešne informacije, a on nije mogao vjerovati da mu to netko kaže. Ja sam mu rekao, izjavio je čelnik SNSD-a i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

TRUMP NANIO PUNO ŠTETE 'Bidena čeka puno posla, a sanacija će trajati godinama'

Gostujući u programu RTRS-a na pitanje što znači za ovaj prostor pobjeda Joea Bidena, Dodik je uputio kontra-pitanje "je li zaista pobijedio?".

ISKUSNI DEMOKRAT Biden imenovao savjetnika Rona Klaina budućim šefom kabineta Bijele kuće

-Nisam čuo da je ijedno državno tijelo to priopćilo, kad priopće njihove vlasti da je završen izborni proces i da je pobijedio Biden ja ću mu čestitati, kazao je Dodik, koji je najavio da ako Biden kao predsjednik bude dolazio s nekim rješenjima, da mu neće biti problem da mu ponovno kaže da to nije realno.

-Nismo mi imali ništa posebno od Trumpa, niti ćemo imati i od Bidena, rekao je Dodik. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Squadron de la Muerte 12.11.2020.

    U hrvatskoj postoje veleizdajnici koji idu kupovati i trositi novac u RS-u . Sramite se da time poticete gospodarstvo njihovih stvaratelja karadzica i mladica te ovog njihovog miljenika !

  • DrvoJavorovo 12.11.2020.

    Nemoj se tako rano nadati da neces imati nista od njega.Tek smo poceli.

  • cuksl 12.11.2020.

    Mislim da Bosanci i Hercegovci nece dat bas kao i u ratu jer svjetska zajednica je samo posmatrala patnju Bosanskog naroda da se sami nisu odbranili bili bi izbrisani cekajuci na medjunarodnu zajednicu koja je uvela ebargo na uvoz oruzja Bosni dok su drugi bili naoruzani do zuba..

Komentiraj...
Vidi sve komentare