To je to što me zanima!

Dogradonačelnica Gline dobila odličje od Aleksandra Vučića

Dogradonačelnica je bila među istaknutijim ljudima koji su se danima nakon potresa bavili pomaganjem onima pogođenima potresom. Nagradu je dobila za svoj humanitarni rad
Vidi originalni članak

Srbija slavi Dan državnosti kojim se prisjeća praznika Sretenja 1804. kada je započelo oslobođenje od Turaka, a 31 godinu kasnije donesen je prvi suvremeni srpski ustav.

Tim povodom srpski predsjednik Aleksandar Vučić uručivao je odlikovanja, a među onima koji su ih primili našla se i dogradonačelnica Gline Branka Bakšić Mitić.

Ona je nagrađena za svoj humanitarni rad u Hrvatskoj, a dobila je Medalju za zasluge.

PRIČA SNAŽNE ŽENE Dogradonačelnica Gline Branka Bakšić Mitić: 'I moj život je bio borba za golo preživljavanje'

Dogradonačelnica je bila među istaknutijim ljudima koji su se danima nakon potresa bavili pomaganjem onima pogođenima potresom.

Ovom nagradom pohvalila se i na Facebooku.

 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • PiciginJeNajbolji 16.02.2021.

    Haha pa ovo je sramota

  • 0Nike0 16.02.2021.

    Dakle to je ista ona žena koja je 2 dana prije nego što je počela srpska agresija na Hrvatsku otišla za Njemačku iz Hrvatske , ista ona koja govori kako su se strašne stvari događale s obje strane ? Dakle ona je ta koja pomaže srpskim obiteljima koji su radili zločine po Glini i okolici i nisu za to odgovarali i ZATO dobija priznanja od Vučića. Da povučem paralelu , žene srpkinje iz Vukovara su dale otkaz sve u isto vrijeme na radnim mjestima i otišle za Srbiju netom prije srpske agresije na Vukovar ova dogradonačelnica je jedna od njih, koja je sve znala i pobjegla pa se vratila kad joj je netko dao znak da se vrati. Po meni isto dno dna od ljudi su ti koji su znali što će bit pa su pobjegli i ovi što su radili zločine. Srami se dogradonačelnice.

  • Zegermans 16.02.2021.

    E da ste vi humanitarka ogradili bi se vi od ove nagrade

Komentiraj...
Vidi sve komentare