To je to što me zanima!

Dolački tvrdi da ne bježi, ali policija ga kod kuće nije našla

Inače, poslijepodne je Dolački za Jutarnji rekao kako "neće bježati jer nema dvojno državljanstvo kao neki". Policija ga je večeras tražila kod kuće, ali nije ga bilo kako bi mu uručili rješenje o istražnom zatvoru
Vidi originalni članak

Bivšeg šefa kriminalističke policije Željka Dolačkog u utorak su nepravomoćno osudili na šest godina zbog krađe novca i zlata iz policijskog sefa. Na izricanju presude nije se pojavio, a nije ga bilo ni kod kuće, gdje su ga tijekom večeri tražili policajci. Njegov odvjetnik Veljko Miljević za RTL je rekao da će u Remetinec čim mu uruče rješenje o određivanju istražnog zatvora. 

DOLAČKI NAKON PRESUDE: 'Nema bježanja, jer nemam dvojno državljanstvo kao neki'

- On zna da je suđen. Zna na koju je kaznu suđen. Upravo sam informiran pred nekih pola sata da je njegova supruga zvala nas i da je priopćila da je policija već bila kod njih na jednom od dvije točne adrese njegog prebivališta - rekao je Miljević koji tvrdi da Dolački nije u bijegu. 

- Na jednoj od tih adresa je policija već bila. Vjerojatno mu je namjeravala uručiti rješenje o određivanju istražnog zatvora. To mu u ovom momentu koliko ja znam još nisu uručili, to je pitanje sati - dodao je Miljević.

UKRAO ZLATO I NOVAC IZ POLICIJSKOG SEFA Dolačkog osudili na 6 godina i mora uplatiti 3,3 milijuna kuna

Inače, poslijepodne je Dolački za Jutarnji rekao kako  "neće bježati jer nema dvojno državljanstvo kao neki". 

- Čim stigne rješenje o uhićenju, vidjet ću se s odvjetnikom i odraditi svoju dužnost. Ja sam trenutno u gradu, a na presudu nisam došao jer sam se do zadnjeg trenutka nadao da će biti oslobađajuća - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • tanja17 06.02.2019.

    Netko u prikrajku samo čeka da lupi minus, tu se barem istina piše. Nas nije briga što vi lopine ne prihvaćate istinu.

  • MaRio1122 06.02.2019.

    Ukrades brdo zlata i love i izjavis: Ocekivao sam oslobadjajucu presudu... Pa gdje to ima? U Hrvatskoj....

  • Domicilnihrvat 06.02.2019.

    Tolke godine u policiji navodno dobar inspektor itd,pa da si nije sredil još koje državljanstvo ?to me malo cudi jer je mogal to napravit ,neki imaju po dva i tri državljanstva i nikom ništa odu u rezervnu i sve ok ,pa neki su u beha ,neki u njemackoj,neki cak i u srbiji i nitko se nije pretrgal da ih ozbiljno goni a familija im uživa u hr i da jesu li ovršeni il blokirani ha a djeca im ovdje i dalje delaju i kaj je zanimljivo ne moraju vratit lovu

Komentiraj...
Vidi sve komentare