To je to što me zanima!

Domovinski pokret: 'Milanović je ugrozio vlastiti ugled. On kritizira Ustavni sud, Vladu...'

Imamo jednu situaciju bez presedana i mislim da je dobro da se odmah isključila mogućnost da uopće sudjeluje na ovim izborima, to je nespojivo, rekao je Stephen Nikola Bartulica
Vidi originalni članak

Riječ koalicija prejaka je za ono što se dogodilo prije 15-ak dana, bio je to načelni dogovor da se krene zajedno u izbore, odnosno da se pokaže volja da nam promjene trebaju i da se promjene načine u Republici Hrvatskoj. Nakon toga nije bilo ozbiljnijih razgovora o modalitetima te koalicije, s time da je IDS jasno od početka komunicirao da on u osmoj izbornoj jedinici ide sa svojim partnerom PGS-om, Fokusom i Reformistima, a ne sa SDP-om, ispričao je u radijskoj emisiji 'U mreži prvogDalibor Paus, predsjednik IDS-a.

Za njega je ulazak Zorana Milanovića u izbornu utrku promijenio stvari.

-  Smatramo da predsjednik Milanović s predsjedničke pozicije ne može sudjelovati u izbornom procesu. To je na kraju krajeva potvrdio i Ustavni sud - objasnio je.

27 DANA DO IZBORA Milanović: Okupljam koaliciju za Treću republiku. Tko god dođe bit će bolji od HDZ-a...

Stephen Nikola Bartulica iz Domovinskog pokreta poručio je kako odgovorni državnici ne stvaraju kaos i nered nego su izvor stabilnosti, no dodaje da je kod nas suprotna situacija.

- Ovo što je gospodin Milanović napravio i način kako se izražava srozava ugled njegove vlastite pozicije. On kritizira Ustavni sud, vladu i druge ustanove, a sam zapravo svojim djelovanjem dovodi u pitanje ugled pozicije predsjednika Republike. Imamo jednu situaciju bez presedana i mislim da je dobro da se odmah isključila mogućnost da uopće sudjeluje na ovim izborima, to je nespojivo, istaknuo je Bartulica.

Svoj izborni program predstavio je Nikola Grmoja.

- Želim da se natječemo idejama i programima koji mogu građanima nešto ponuditi, a ne samo uvredama. Inače, nisam ljubitelj političke korektnosti, mislim da se u politici stvari trebaju nazvati pravim imenom, ali postoje i paralele - rekao je Grmoja.

Kazao je kako se građanima najavljuju rijeke pravde, ali naglašava kako one mogu poteći samo iz čistog izvora.

KOMENTIRA: BORIS RAŠETA Imamo kasino izbore. Što ćemo dobiti ne možemo predvidjeti...

Jelena Miloš iz Možemo! rekla je kako se oni ne bave drugima, već svojim programom i prioritetima.

- To su potezi koji razne vlasti obećavaju godinama, a koje mi ili provodimo u Zagrebu ili smo ih spremni konačno provesti na nacionalnoj razini. To su potezi kao što je uvođenje građanskog odgoja i obrazovanja u sve škole, izgradnja stanova za javni i priuštiv najam, rekla je Miloš.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • lanai goga 20.03.2024.

    Samo vi sutite vi ste svi iz DPa izgubljeni slucajevi na celu s vasim predsjednokom penavom licemjeri koji okrecu kapute ali nece vam proci kakti na jeziku vam je stalno vukovar sto ste ucinili za njega jedno veliko nista natrag u misju rupu

  • problematik 20.03.2024.

    Stevan Nikola se je vratio u Hrvatsku zato što mu je bilo dobro tamo gdje je bio.U vlasti ne bi bio tamo otkud je došao da ima deset života !

  • čovik-s-juga 20.03.2024.

    Grmoja i Izborni program 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare