Obavijesti

News

Komentari 323

Milanović: Okupljam koaliciju za Treću republiku. Tko god dođe bit će bolji od HDZ-a...

Milanović: Okupljam koaliciju za Treću republiku. Tko god dođe bit će bolji od HDZ-a...

Lijeva koalicija našla se u problemima, od suradnje su odustali Fokus i IDS. Možemo i dalje na izbore ide samostalno, spremni su na točkastu koaliciju, ali ne i s desnicom. HDZ iz rukava vadi zaboravljene adute...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
21.33

Siniša Hajdaš Dončić: I Josipović i Kolinda su bili u kampanjama svojih favorita i naslikavali se...

24sata

Mi poštujemo odluku Ustavnog suda. Ja imam mišljenje o njoj i već sam par puta rekao da mislim da je bezvezna, ali odluka je odluka. SDP poštuje odluku Ustavnog suda, rekao je.

Više pročitajte OVDJE.

20.33

Bačić u Splitu: Pozivam Milanovića neka preda ostavku i bude zakoniti kandidat

24sata

Nositelj HDZ-ove liste u 10. izbornoj jedinci Branko Bačić u četvrtak je optužio predsjednika Republike Zorana Milanovića i SDP da pokušavaju stvoriti politički kaos te je pozvao Milanovića da, ako želi biti kandidat za premijera, podnese ostavku na mjesto predsjednika države.

Više pročitajte OVDJE.

20.15

Nino Raspudić: 'Mogao bih biti kandidat za predsjednika Republike, cilj je uništiti HDZ'

24sata

Našeg kandidata je 'pojeo' taj Milanovićev ulazak u igru. A s druge strane sada se stvara jedna polarizacija pa se želi uvjeriti javnost da se sve svodi na borbu Milanovića protiv HDZ-a, dakle da ćemo i dalje gledati film koji gledamo 34 godine, komentirao je.

Više pročitajte OVDJE.

19.06

Hoće li Milanoviću proći trik s EU izborima? DIP: Moći će ići tek iza parlamentarnih u kampanju

24sata

Iako se nagađalo da će Zoran Milanović iskoristiti europske izbore na kojima se može kandidirati da zaobiđe upozorenje Ustavnog suda da ne može sudjelovati u kampanji. Iz DIP-a kažu da ipak ne može zbog rokova.

'Rijeke pravde dolaze!', izjavio je Zoran Milanović 15. ožujka, nakon što je najavio datum parlamentarnih izbora, a potom da će se na njima i kandidirati kao premijerski kandidat SDP-a. Plakati s tim sloganom već su polijepljeni po Hrvatskoj jer je to službeni slogan koalicije između SDP-a i manjih stranaka koja se i zove 'Rijeke pravde'.

Više pročitajte OVDJE.

17.45

Milanović okuplja koaliciju za Treću republiku: HDZ treba maknuti s vlasti...

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, na Facebooku se oglasio o nadolazećim izborima te poručio kako okuplja koaliciju za Treću republiku.

- Okupljam koaliciju za Treću republiku, to je Vlada nacionalnog spasa. HDZ treba maknuti s vlasti na demokratski način i tko god dođe, bit će bolji. I ponovit ću: tko god nije vidio problem u tome kako je Hrvatska dobila državnog tužitelja ili ne razumije ili, još gore, ima nekakve interese, sliježe ramenima i pristaje na svaku vrstu poniženja - napisao je.

Komentari 323