To je to što me zanima!

'Pričestio me Jezerinac. Tada sam znao da ću biti svećenik...'

Velika mi je čast što sam primio prvu svetu pričest od umirovljenog vojnog ordinarija, biskupa Jezerinca ili kako smo ga svi zvali: Fr. Jezerinac. Ne mogu biti ponosniji...  - napisao je don Stojić
Vidi originalni članak

Dan nakon što su se umirovljeni vojni ordinarij Juraj Jezerinac i Don Damir Stojić 'proslavili' nevjerojatnim izjavama i završili na naslovnici 24sata, u znak potpore don Stojić je na Facebooku objavio još jedan detalj koji ih povezuje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Post je oslovio s "ponosan, ponosniji". 

- Ovo je slika moje prve svete pričesti, 24. 5. 1981. u župi Naše Gospe Kraljice Hrvata u Torontu. Velika mi je čast što sam primio prvu svetu pričest od umirovljenog vojnog ordinarija, biskupa Jezerinca ili kako smo ga svi zvali: Fr. Jezerinac. Ne mogu biti ponosniji...  - napisao je don Stojić. 

Uz to, Stojić je još 2017. godine u intervjuu za portal Glasnik srca Isusova i Marijina kazao da je to zapravo bio trenutak kad je postao svjestan da će biti svećenik.

- Pa na dan moje prve pričesti, a to je bilo 1981., sjećam se da sam jednostavno imao neki poticaj, da mi je srce gorilo i da sam bio sretan te sam poslije pričesti otišao u svoju sobu, kleknuo i obećao Isusu da ću biti svećenik. Sjećam se i točnog datuma: 23. svibanj 1981. Još jedan mali detalj: na dan moje prve pričesti moja krsna kuma poklonila mi je mali kalež. Ja sam to tada kao dječak shvatio dosta ozbiljno; kalež može imati samo svećenik i onda sam ja pomislio da moram bit svećenik. Father Kelly je upravo to izvukao iz mene kad me upitao: „Jesi li kao mali dao neko obećanje Bogu?“ Sjećam se da sam, kad se to završilo, hodajući prema kući bio u šoku, s jedne strane sam lebdio, a čak me bilo i strah što ću i kako dalje - ispričao je Stojić za portal Glasnik srca Isusova i Marijina.

Podsjećamo, na naslovnici je završio jer je u svojoj propovjedio bio ispričao kako je jedna djevojka zauvijek izgubila mjesečnicu jer je vidjela oca kako gleda pornić i masturbira.

NOVE NEBULOZE 'Uhvatila oca da gleda porniće. Izgubila menstruaciju od šoka'

Mons. Jezerinac je pak vjernicima objasnio kako se rade parfemi: "Od mesa abortirane djece rade se najskuplji parfem".

ŠTO MONSINJOR LUPETA?! Jezerinac: Od mesa abortirane djece rade najskuplje parfeme

Sada znamo da su ih život i vjera spojili još prije 38 godina.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • Uragan_1 27.02.2019.

    Mora da te dobro dograbio kad ga tako veličaš.

  • 27.02.2019.

    Pričepio me.......

  • marinko82 27.02.2019.

    ..evo Božjeg poslanika...zna li on priču o Franji Asiškom,poslanju Crkve medju ljudima i tako to...ili mu je dosadno pa ide zajebavat nas pošteni svijet

Komentiraj...
Vidi sve komentare