To je to što me zanima!

Dosad pokrenuli 7 prekršajnih postupaka protiv naših ribara

Hrvatsko Ministarstvo poljoprivrede je objavilo u četvrtak kako ribari mogu mirno loviti u Savudrijskoj vali. Ministar Tomislav Tolušić je ribarima izrazio podršku cijele Vlade RH
Vidi originalni članak

Do sada je pokrenuto sedam prekršajnih postupaka protiv hrvatskih ribara koji plove u vodama Republike Slovenije, javlja N1 televizija. Kazna za utvrđene povrede za pravne osobe iznosi od 1.200 do 41.000 eura, dok je za privatne osobe predviđena kazna od 420 do 33.000 eura.

Hrvatsko Ministarstvo poljoprivrede je objavilo u četvrtak kako ribari mogu mirno loviti u Savudrijskoj vali. Ministar Tomislav Tolušić je ribarima izrazio podršku cijele Vlade RH te još jednom ponovio da arbitražna odluka za Hrvatsku nije mjerodavna, pa tako ni njen dio koji se odnosi na razgraničenje na moru u području Savudrijske vale.

- Hrvatska granica ostaje nepromijenjena, a naša pozicija se ni milimetar neće promijeniti - kaže Tolušić. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Uragan_1 05.01.2018.

    Samo vi slušajte Tolusica. Platit će ribari sve do centa. Dajte ljudi shvatite da je ovo odluka međunarodnog arbitražnog suda i kako Miletic kaže? točka !, nema rasprave.

  • Budni 05.01.2018.

    Ribari sada više nećete morati kupovati wc papira, jer si budete sa slovenskim kaznama guzicu brisali!

  • ravno1 04.01.2018.

    Naša vlast ne poduzima ništa vidljivo kako bi onemogućila slovence da nas sramote, da nam pišu kazne u našem dijelu Savudrijske vale. Zašto se onda pojedinci čude kada građani počinju razmišljati kako riješiti problem? Nismo li tako 1991. godine krenuli na agresore, srbe i crnogorce i potjerali ih odakle su došli? Čestitke gospođi Tomašić i gospodinu Tromblonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare