To je to što me zanima!

Dosta je bilo: Na Punta križu je svršeno sa seksom i bludom

Na poznatoj swing plaži svršeno je s bludom. Vlasti su rekle ne svingu i svingerima. Rovinjani su odahnuli, ali su bogati svingeri u znak prosvjeda napustili grad
Vidi originalni članak

Masovnog seksa, ekshibicionizma i voajerizma na plaži Punta križ bilo je posvuda. To se toleriralo godinama, ali sve je prevršilo svaku mjeru i jednom se mora reći dosta, odlučna je direktorica rovinjske Turističke zajednice Odete Sapač, koja je već nekoliko godina s Gradom pripremala konkretan plan o “gašenju“ plaže za razvratne orgije na otvorenom.

Početkom tjedna na divljoj plaži Punta križ, udaljenoj samo nekoliko kilometara od središta Rovinja, uz asistenciju zaštitara postavljena su upozorenja na više svjetskih jezika, čime se poručuje da je zapravo odzvonilo orgijanju.

- Pozor! Ovo je javna plaža. Zabranjeno je svako ponašanje koje može povrijediti moralne osjećaje građana, seksualni ekshibicionizam, bludne radnje... - upozorenja su to gradskih vlasti istaknuta po plaži koja je kao pravi svingerski raj ucrtana na svim svingerskim kartama svijeta.  Po onome što se na njoj zbiva jedinstvena je to plaža u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe, gdje usred bijela dana stotine parova javno vodi ljubav i orgija pred očima okupljenih voajera što s kopna što s mora. Plaža na ulazu u Limski kanal je duga tristotinjak metara u čijem je zaleđu šuma s ispresijecanim puteljcima. Nastala je još prije dvadesetak godina sasvim slučajno, kada su ljudi bježeći od gradske vreve i prepunih plaža u obližnjim turističkim naseljima i kampovima tražili skriveni kutak za ljubav i seks.

Plaža sa svojim kamenitim pločama je postala pravi svingerski raj pa je i s morske strane plaža brodarima koji voze izletnike uz obalu postala prava atrakcija za pokazivanje. Seksa je doslovce bilo na svakom koraku. Često se moglo vidjeti parove koji se poseksaju odmah po izlasku iz automobila, već na prašnjavu parkingu.

>>> Više pročitajte u Expressu


Idi na 24sata

Komentari 155

  • sonny42 01.08.2013.

    Koji smo mi licemjeri..hebali bi se a da nam ne udje...mi bi novcice od turista a da oni samo sjede cedno odjeveni na plazi..i naravno da ne izvoljevaju..da miruju i sute..Ako cemo se baviti moralom onda pitam..kada ce se zatvoriti Zrce..promiskuiteta i narkomanije kao u prici.Nama je izgleda bolja prljava droga od cistog sexa..zalosno..

  • pijevac 01.08.2013.

    mi ni sami ne znamo što hoćemo,htjeli smo demokraciju,pa nam sad više nije dobra,a pogotovo kad nemoralni lopovi lokalne uprave govore o moralu...

  • sretan 01.08.2013.

    Neki nemaju muda uživati, osjećaju sram prema svemu vezanom za sex, obožavaju virkati i maštati ali nikad ostvariti pa zašto bi onda itko radio nešto o čemu neki samo mogu sanjati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare