Obavijesti

News

Komentari 155

Dosta je bilo: Na Punta križu je svršeno sa seksom i bludom

Dosta je bilo: Na Punta križu je svršeno sa seksom i bludom
1

Na poznatoj swing plaži svršeno je s bludom. Vlasti su rekle ne svingu i svingerima. Rovinjani su odahnuli, ali su bogati svingeri u znak prosvjeda napustili grad

VIDEO

Masovnog seksa, ekshibicionizma i voajerizma na plaži Punta križ bilo je posvuda. To se toleriralo godinama, ali sve je prevršilo svaku mjeru i jednom se mora reći dosta, odlučna je direktorica rovinjske Turističke zajednice Odete Sapač, koja je već nekoliko godina s Gradom pripremala konkretan plan o “gašenju“ plaže za razvratne orgije na otvorenom.

Početkom tjedna na divljoj plaži Punta križ, udaljenoj samo nekoliko kilometara od središta Rovinja, uz asistenciju zaštitara postavljena su upozorenja na više svjetskih jezika, čime se poručuje da je zapravo odzvonilo orgijanju.

- Pozor! Ovo je javna plaža. Zabranjeno je svako ponašanje koje može povrijediti moralne osjećaje građana, seksualni ekshibicionizam, bludne radnje... - upozorenja su to gradskih vlasti istaknuta po plaži koja je kao pravi svingerski raj ucrtana na svim svingerskim kartama svijeta.  Po onome što se na njoj zbiva jedinstvena je to plaža u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe, gdje usred bijela dana stotine parova javno vodi ljubav i orgija pred očima okupljenih voajera što s kopna što s mora. Plaža na ulazu u Limski kanal je duga tristotinjak metara u čijem je zaleđu šuma s ispresijecanim puteljcima. Nastala je još prije dvadesetak godina sasvim slučajno, kada su ljudi bježeći od gradske vreve i prepunih plaža u obližnjim turističkim naseljima i kampovima tražili skriveni kutak za ljubav i seks.

Plaža sa svojim kamenitim pločama je postala pravi svingerski raj pa je i s morske strane plaža brodarima koji voze izletnike uz obalu postala prava atrakcija za pokazivanje. Seksa je doslovce bilo na svakom koraku. Često se moglo vidjeti parove koji se poseksaju odmah po izlasku iz automobila, već na prašnjavu parkingu.

>>> Više pročitajte u Expressu


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina
JE LI SLOŽIO KRIŽALJKU?

Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina

Kako saznajemo, Vesna Vučemilović je i prije odluke predsjedništva Suverenista da ne idu s HDZ-om, dala potporu koaliciji HDZ-a i DP-a. Zurovec također ima drugačiji stav od svoje stranke i nije protiv HDZ-a.