To je to što me zanima!

Drama blizu Splita: Muškarac je sjekirom prijetio bratu, dobio osam mjeseci uvjetnog zatvora

Isti dan kad je objavljena presuda ukinuta je i zabrana približavanja po kojoj se optuženi nije smio približavati na manje od deset metara bratu, dok braća stanuju vrata do vrata
Vidi originalni članak

Muškarac (45)  je prošle godine u splitskom zaleđu prijetio sjekirom svome bratu, te je nepravomoćno osuđen na osam mjeseci uvjetnog zatvora. Optužen je da je oružje držao podignuto u zrak u dvorištu obiteljske kuće i rekao bratu „vidiš li ovu sjekiru, ubit ću te“.

No kazna mu se neće izvršiti ukoliko u roku od tri godine od pravomoćnosti presude ne počini neko novo kazneno djelo.

VANDALIZAM U ERDUTU Uništili grob prijateljica tragično stradalih u prometnoj nesreći: 'Razbili su sve anđele i svijeće'

Optuženik je rekao da se ne osjeća krivim za kazneno djelo koje mu se stavlja na teret te da nije držao sjekiru u ruci te da je bratu rekao da makne automobil jer mu se tu nalazi klima. Tvrdi da je pokušao na miran način razgovarati da bi njegov brat na kraju pomaknuo automobil. Naveo je i da je policija pozvana samo da mu se napakosti.

Posvađali se zbog parkirnog mjesta

Problem je nastao zbog parkirnog mjesta pred kućom koje je on označio kao svoje, a na koje se parkirao i brat. Sud je utvrdio da nije sporno da je brat prijetio bratu. Da je držao podignutu sjekiru i prijetio posvjedočili su oštećeni i njegova supruga.

SRBI STIGLI U POMOĆ Grčki mediji: Grobari u Solunu čekaju obračun s Boysima! Neke policija vratila sa srpske granice

Na dan presude, kako piše Dalmacija danas, isti dan kad je objavljena presuda ukinuta je zabrana približavanja po kojoj se optuženi nije smio približavati na manje od deset metara bratu, dok braća stanuju vrata do vrata.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • martina.dragic 15.03.2024.

    Drama blizu Splita? Pa covjek kao da je zaboravio da nismo u srednjem vijeku. Srecom, barem je dobio zasluzenu kaznu - osam mjeseci uvjetnog zatvora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare