To je to što me zanima!

Dronovi izazvali eksploziju triju naftnih tankera u Abu Dhabiju: Jemen je najavio napad na UAE?

Eksploziju su izazvali dronovi, kako je prema istraživanjima otkrila tamošnja policija. Veće štete od eksplozije nije bilo, a više detalja nije poznato.
Vidi originalni članak

Tri naftna tankera eksplodirala su u Abu Dhabiju, a požar se proširio i na produžetak glavne zračne luke Emirata, koja je još u izgradnji, javlja AP news.

Eksploziju su izazvali dronovi, kako je prema istraživanjima otkrila tamošnja policija. Veće štete od eksplozije nije bilo, a više detalja nije poznato. 

ŽELE PRODUBITI VEZU Izraelski premijer u prvom posjetu Ujedinjenim Arapskim Emiratima nakon obnove veza

Jemenski pobunjenici Huti u međuvremenu su tvrdili da su pokrenuli napad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. S Jemenom ratuju od 2015. godine. Glasnogovornik vojske Huti Yahia Sarei rekao je da je skupina pokrenula napad na UAE. Nije dao više detalja, rekavši da će uskoro biti objavljeno priopćenje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 18.01.2022.

    Učinjena manja šteta, a eksplodirala 3. tankera. Netko je za Vrapče.

  • 33beg33 17.01.2022.

    da su napisali dronovima napali tri tankera pri ćemu je izazvana manja materijalna steta bilo bi ok,a ne ovako dronovi izazvali eksploziju 3 naftna tankera,pa du eksplodirali ili zapali li se sa količinom koju prevoze nestao bi cjeli abu dabi i okolina,molim novinare da provjere sto pišu

  • ajetodoo 17.01.2022.

    Explodirala 3 naftna tankera, i nema veće štete. Pa koliiko bi ih trebalo explodirati da bude štete?...............A možda ima nekakve razlike između tanka i tankera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare