To je to što me zanima!

Dvije nesreće u samom centru Zagreba, jedan čovjek ozlijeđen

U Branimirovoj ulici sudarili su se automobil i tramvaj, dok se u isto vrijeme odvio lančani sudar u Frankopanskoj ulici. Jedan od vozača u lančanom sudaru ostao je ozlijeđen
Vidi originalni članak

Bio sam tamo pola sata, vidio sam kako su se sudarili. Čuo se jak zvuk i nije izgledalo dobro, dijelovi automobila raspršili su se po ulici, rekao nam je čitatelj koji je u tom trenutku prolazio kroz Frankopansku ulicu. 

- Ljudi su ostali u šoku, zračni jastuci otvorili su se za vozačevim sjedalima. Policija i hitna odmah su došli na mjesto nesreće - dodao je. 

Oko 19 sati dvije prometne nesreće odvile su se u centru Zagreba. Tramvaj i automobil sudarili su se u Branimirovoj ulici. U isto vrijeme došlo je do lančanog sudara u Frankopanskoj, rekli su nam iz PU zagrebačke. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U lančanom sudaru sudjelovala su tri auta, ozlijeđen je vozač jednog od automobila te hitno prevežen na traumatologiju, rekli su nam iz policije. 

U sudaru tramvaja i automobila kod Glavnog kolodvora nastala je smo materijalna šteta, a promet je u tom trenutku bio zaustavljen. Policija je na terenu radi očevida. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mario2629 18.01.2020.

    Zg🤮🤮🤮

  • mali zeleni prigorec 18.01.2020.

    Nisam ga videl. Tak je iznenada došel.

  • Smogovac_2 17.01.2020.

    Eto jedan Yugo Amerika i Trabant. Nikako skupi auti. Skromni i pristojni vozači, nikako bahati s jurilicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare