News

Komentari 5

Dvije nesreće u samom centru Zagreba, jedan čovjek ozlijeđen

Dvije nesreće u samom centru Zagreba, jedan čovjek ozlijeđen

U Branimirovoj ulici sudarili su se automobil i tramvaj, dok se u isto vrijeme odvio lančani sudar u Frankopanskoj ulici. Jedan od vozača u lančanom sudaru ostao je ozlijeđen

Bio sam tamo pola sata, vidio sam kako su se sudarili. Čuo se jak zvuk i nije izgledalo dobro, dijelovi automobila raspršili su se po ulici, rekao nam je čitatelj koji je u tom trenutku prolazio kroz Frankopansku ulicu. 

- Ljudi su ostali u šoku, zračni jastuci otvorili su se za vozačevim sjedalima. Policija i hitna odmah su došli na mjesto nesreće - dodao je. 

Oko 19 sati dvije prometne nesreće odvile su se u centru Zagreba. Tramvaj i automobil sudarili su se u Branimirovoj ulici. U isto vrijeme došlo je do lančanog sudara u Frankopanskoj, rekli su nam iz PU zagrebačke. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U lančanom sudaru sudjelovala su tri auta, ozlijeđen je vozač jednog od automobila te hitno prevežen na traumatologiju, rekli su nam iz policije. 

U sudaru tramvaja i automobila kod Glavnog kolodvora nastala je smo materijalna šteta, a promet je u tom trenutku bio zaustavljen. Policija je na terenu radi očevida. 

 

Najčitaniji članci