To je to što me zanima!

Emil Tedeschi će nagraditi radnike s 4600 kuna bonusa

Tri od četiri poslodavca, kazali su HUP-u, već će u prosincu iskoristiti povećanje neoporezivog dijela dohotka za podizanje iznosa prigodnih nagrada
Vidi originalni članak

Vlasnik Atlantica Emil Tedeschi prvi će iskoristiti dobivenu poreznu olakšicu za dodatno nagrađivanje radnika. Uz 1500 kuna božićnice i 600 kuna dara za djecu, svaki od 1800 zaposlenih u nekoj od Atlanticovih kompanija u Hrvatskoj u prosincu će primiti i 4600 kuna bonusa zbog odličnih poslovnih rezultata. Večernji je izračunao da će kompanija poznata po tome što je svoje članove uprava i top-menadžment često nagrađivala dionicama, prvi put ove godine radnicima isplatiti približno 8,3 milijuna kuna bonusa te 2,7 milijuna kuna božićnice.

MOŽDA STE MEĐU NJIMA... Većina poslodavaca će već ove godine 'jače' nagraditi radnike

Tri od četiri poslodavca, kazali su HUP-u, već će u prosincu iskoristiti povećanje neoporezivog dijela dohotka za podizanje iznosa prigodnih nagrada. Glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca Davor Majetić kaže da je u anketi koju je proveo HUP sudjelovalo 200 tvrtki, a njihove pozitivne odgovore iskoristio je da bi pohvalio namjeru Vlade da poveća neoporezivi dio naknade s 2500 na 7500 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 150

  • purgerica prva 28.11.2018.

    Za sve ima ovaj tajkun prošlog režima al vratiti one silne milijune gradu Sinju još iz početka rata, e za to još nema.

  • krupa 28.11.2018.

    Zašto mediji nikad nisu istražili početni kapital dotičnog gospodina?

  • pingu1906 28.11.2018.

    Emil Tedeschi -------nije čovjek te raditi za njega znači biti mašina koja vodi zna se kamo!!!!!Katastrofa.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare