Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
150 komentara

Emil Tedeschi će nagraditi radnike s 4600 kuna bonusa

Tri od četiri poslodavca, kazali su HUP-u, već će u prosincu iskoristiti povećanje neoporezivog dijela dohotka za podizanje iznosa prigodnih nagrada

Žarko Bašić/PIXSELL
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
150 komentara

Vlasnik Atlantica Emil Tedeschi prvi će iskoristiti dobivenu poreznu olakšicu za dodatno nagrađivanje radnika. Uz 1500 kuna božićnice i 600 kuna dara za djecu, svaki od 1800 zaposlenih u nekoj od Atlanticovih kompanija u Hrvatskoj u prosincu će primiti i 4600 kuna bonusa zbog odličnih poslovnih rezultata. Večernji je izračunao da će kompanija poznata po tome što je svoje članove uprava i top-menadžment često nagrađivala dionicama, prvi put ove godine radnicima isplatiti približno 8,3 milijuna kuna bonusa te 2,7 milijuna kuna božićnice.

Dalibor Urukalovic/PD/PIXSELL MOŽDA STE MEĐU NJIMA... Većina poslodavaca će već ove godine 'jače' nagraditi radnike

Tri od četiri poslodavca, kazali su HUP-u, već će u prosincu iskoristiti povećanje neoporezivog dijela dohotka za podizanje iznosa prigodnih nagrada. Glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca Davor Majetić kaže da je u anketi koju je proveo HUP sudjelovalo 200 tvrtki, a njihove pozitivne odgovore iskoristio je da bi pohvalio namjeru Vlade da poveća neoporezivi dio naknade s 2500 na 7500 kuna. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message