To je to što me zanima!

Europska unija uvodi sankcije i protiv Putinove ljubavnice Aline

O samoj Alini malo se zna u javnosti. Navodno ju je Putin oženio i imaju djecu, a nedavno su se pojavila nagađanja kako je Alina opet trudna
Vidi originalni članak

Diplomati EU-a dali su u četvrtak konačno odobrenje za šesti paket sankcija protiv Rusije, a paket je službeno usvojen u petak. Sankcije uključuju djelomičnu zabranu koja se odnosi na naftu, a pod sankcijama će se naći i Sberbank koji će ukloniti iz SWIFT sustava.

Paket također nadopunjuje prijašnje sankcije usmjerene protiv ruskog predsjednika Vladimira Putina kao i njegovog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova.

'CRVEN JE OD BIJESA' 'Kako to?': Putin je pobjesnio, snove o paradi prekinula vijest da je njegova Alina opet trudna

Na popisu osoba protiv kojih EU uvodi sankcije našla se i navodna Putinova ljubavnica Alina Kabajeva (38).

O samoj Alini malo se zna u javnosti. Putin (69) je godinama bio u braku s Ljudmilom s kojom ima dvije kćeri. Nakon što je Putin 2013. godine javno, pred kamerama rekao da se rastaju, mediji su ga počeli povezivati s Alinom. Bivša gimnastičarka je navodno Putinu rodila dva sina. Putin i Alina vezu nikada nisu javno priznali. Kabajeva se u javnosti pojavljuje vrlo rijetko.

NAJMISTERIOZNIJA ŽENA RUSIJE 'Putinova' Alina se pojavila u Moskvi: Mjesecima se vjerovalo da se skriva u Švicarskoj...

Bila je zastupnica u Putinovoj stranci Jedinstvena Rusija te šefica tvrtke National Media Group. Kabajeva je 2000. godine na Olimpijadi u Sydneyju osvojila brončanu medalju u gimnastici te zlatnu medalju u Ateni četiri godine kasnije, gdje je, kako mnogi smatraju, 'zapela za oko' ruskom predsjedniku Putinu. Budući da je u javnosti često na ruci imala vjenčani prsten, nagađa se da su se ona i Putin oženili. Nedavno je procurila i vijest kako je Alina navodno opet trudna. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • KEOPS 2003 07.06.2022.

    Hehe, Kad  vidim Alinu  kako izvodi  gimnastičke  bravure , mogu razumjeti  da je Putin spreman  započeti i nuklearni rat , samo da bi i dalje uživao u njenim vještinama  primijenjene Kama Sutre....

  • lukicluka11 04.06.2022.

    Ma EU je jedno veliko srane koji je pod komandom SAD-a uvođenje sankcija je udar na samu sebe, jer Njemačka to ne poštuje jer ne može bez Ruskih energenata, Mađarska i Slovačka su povlaštene i rade i dalje sa Rusima, a Rusi su našli jedno tržište dva puta veće od EU Indiju gdje prodaju sve što imaju i tko je sad tu bedast? pa zna se EU koja je pod velikim pritiskom SAD-a.

  • gasparinjo 03.06.2022.

    Navodno trudna, navodno Putin ima rak, navodno Ukrajinci pred Moskvom, a navodno je možda Putin već i mrtav. Navodno će engleski vojni stručnjaci i eksperti za sutra pripremiti još navodnih vijesti da hrvatske novine imaju što objaviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare