News

Komentari 15

'Putinova' Alina se pojavila u Moskvi: Mjesecima se vjerovalo da se skriva u Švicarskoj...

'Putinova' Alina se pojavila u Moskvi: Mjesecima se vjerovalo da se skriva u Švicarskoj...

Glasine su je prvi put romantično povezale s Putinom 2008. godine, a onda je 2018. nestala na tri godine. Putinu je navodno rodila četvero djece, no vezu nikad nisu službeno potvrdili

Navodna ljubavnica Vladimira Putina pojavila se u Moskvi nakon niza glasina da se skriva u kući u Švicarskoj ili u sibirskom nuklearnom bunkeru.

Osvajačica olimpijskog zlata Alina Kabajeva (38) pojavila se na treningu juniorske ritmičke gimnastike u moskovskoj VTB Areni uoči Alina Festivala, humanitarnog događaja koji je zakazan za subotu.

Vjeruje se da je Kabajeva ljubavnica ruskog vođe i majka četvero Putinove djece koje on nikada nije službeno priznao. Djeca su navodno rođena u Švicarskoj i svi imaju švicarske putovnice. No, Kabajeva (38) navodno ima putovnice pod različitim imenima i nacionalnostima.

Slike Kabajeve na događaju u Moskvi potaknule su nagađanja da je bivša gimnastičarka koristila istog estetskog kirurga kao Putin.

- Nešto se stvarno promijenilo na licu Kabajeve... legendarna sportašica bila je osjetno ljepša-  napisao je ruski Cosmopolitan.

So?i: Otvaranje Zimskih olimpijskih igara 2014.

Izbjegavajući je povezivati ​​s Putinom kako ih vlast ne bi cenzurirala, časopis je rekao da je Alina Kabajeva jedna od najmisterioznijih žena Rusije.

- Gimnastičarka se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, ne pojavljuje se na društvenim mrežama, a nije je moguće ni slučajno vidjeti na ulici ili u trgovačkim centrima - navode.

TV verzija festivala bit će emitirana uoči ruske komemoracije Dana pobjede, 9. svibnja, kojom se obilježava kraj Drugog svjetskog rata. Taj se datum doživljava kao dan kada će Putin nastojati proglasiti neku vrstu pobjede u Ukrajini, vjerojatno tvrdeći da je zauzeo cijeli Donbas, prenosi DailyMail.

Zapad do sada nije sankcionirao Kabajevu, koja osim što je Putinova tajna partnerica, kako se priča, također je i predsjednica upravnog odbora National Media Groupa, velikog TV i novinskog proruskog giganta.

Kabajeva i njezina obitelj navodno su poslani u privatnu kolibu u Švicarskoj ili u jedan od nekoliko visokokvalitetnih bunkera na Uralu, Arktiku ili Sibiru. Peticijom koju su prije dva tjedna pokrenuli građani Rusije, Bjelorusije i Ukrajine, pozivaju se švicarske vlasti da izbace Kabajevu iz Švicarske i deportiraju je natrag u Rusiju.

Apel, koji Kabajevu opisuje kao 'omiljenu ženu varljivog diktatora i ratnog zločinca Putina', od tada je skupio preko 73.500 potpisa.

- Vrijeme je da ponovno spojite Evu Braun s njezinim Führerom- stoji u oštroj peticiji.

- Unatoč trenutnom ratu, Švicarska i dalje ugošćuje sudionika Putinova režima.

Putin i Kabajeva su u nekoliko navrata prikazani zajedno, a istrage Zaklade za borbu protiv korupcije, koju je osnovao zatvoreni Putinov protivnik Aleksej Navaljni, otkrile su da je nekoliko ruskih oligarha neobjašnjivo darivalo imovinu i novac obitelji Kabajeve.

- Želim vas podsjetiti da Nacionalna medijska grupa nedvojbeno pripada osobno Putinu, te da je kao takvu čak formalno vodi Kabajeva- rekao je Navaljni.

Glasine traju od 2008. godine

Prvi put su je romantično povezali s Putinom još 2008. godine kada je bila prokremljanska zastupnica. Novine koje su objavile priču brzo su zatvorene.

Putin, koji je 2013. godine najavio razvod od supruge Ljudmile, bivše stjuardese Aeroflota, ranije je rekao da ima privatni život i ne dopušta uplitanje u njega.

Kabaevoj je 2001. privremeno zabranjeno da se natječe u ritmičkoj gimnastici nakon pada na doping testu. Godinu dana ranije osvojila je zlato na ljetnim Olimpijskim igrama. 

Postoje izvješća da na raspolaganju ima flotu Maybach limuzina, a prilikom posjeta moskovskom kafiću viđena je okružena zaštitarima.

Mnogi Rusi u njoj su vidjeli razlog za raspad Putinovog braka s bivšom prvom damom Ljudmilom (63), majkom njegove dvije odrasle kćeri. 

Navodno je rodila Putinove blizance

Od 2018. nije je bilo u javnosti gotovo tri godine, zbog sumnje da je rodila blizance u moskovskoj bolnici.

- Nakon izvještaja o porodu blizanaca ništa se nije čulo o Kabajevoj, kao da je nestala. Alina ne daje intervjue, ne posjećuje društvena događanja, niti sudjeluje u bilo kakvim TV programima. Može se samo nagađati što se događa u njezinom privatnom životu.

U svojoj jedinoj izjavi povezanoj s ratom, Kabajeva je osudila odbijanje da se ruskoj reprezentaciji dopusti natjecanje na Paraolimpijskim igrama u Pekingu.

- Nikada nije bilo sramotnije stranice u povijesti svjetskog sporta. Nisu se brinuli i nisu izbacili iz natjecanja nijednu zemlju koja je sudjelovala u ubijanju stotina tisuća civila u Jugoslaviji, Iraku, Libiji i Siriji. Ali bili su jako ljuti kada je Rusija odlučila zaštititi Donbas i Luhansk od nacista.'Požalila se da su se olimpijski dužnosnici toliko trudili poniziti Ruse, pa su zabranili njihove simbole i himnu. No, Rusi su ipak uspjeli ''zbog talenta naših sportaša.''

- Rusija je bila, jest i bit će velika sportska sila - i tu ne možete ništa.