To je to što me zanima!

'Europu ćemo ostaviti gladnu i bez svega. Nuklearnu bombu će prvi osjetiti građani Londona...'

Uništit ćemo im ključna postrojenja jedno po jedno. Ostavit ćemo ih bez pristupa energiji. Onda ćemo vidjeti što će Amerika poručiti svojim europskim saveznicima, kaže ruski general i političar Guruljov
Vidi originalni članak

Kad je krenula invazija, ili kako je oni zovu u Rusiji, specijalna vojna akcija, Putinovi propagandisti sa smiješkom su objašnjavali na državnim televizijama "kako će biti u Kijevu kroz koji dan", "kako Ukrajina nema šanse", "kako se bore protiv nacizma, a ne Ukrajinaca..."

OPTIMISTIČKE BROJKE Dužnosnik: Ukrajini će trebati barem desetljeće da ukloni sve mine i eksplozive s teritorija

Ali kako ruski blitzkrieg nije uspio i kako Rusija u Ukrajini svakodnevno trpi velike gubitke, propaganda je s Ukrajine prebačena na "širu sliku". Tj. na prijetnje više država. Ovog tjedna čuli smo tako kako planiraju izbrisati Britaniju s karte svijeta, ali jedan ruski general sad je otišao i nekoliko koraka dalje. Objasnio je i kojim bi redom 'padali' ruski protivnici.

OGLASILI SE Rusija: Status kandidata EU-a za Ukrajinu i Moldaviju imat će izuzetno negativne posljedice

- U prvoj akciji uništavamo neprijateljske satelite. Zatim im 'ubijemo' protuzračnu obranu. I treće, počnemo s bombardiranjem. Nećemo prvo gađati Varšavu, Berlin, Pariz... Prvi na redu je London. Znamo da najveća prijetnja dolazi od Anglosaksona - rekao je gostujući na državnoj televiziji Andrej Guruljov, inače član Putinove stranke, zastupnik u parlamentu i član vijeća za obranu Rusiju. 

Odmah je i nastavio. Po njemu,. Europa nema 'želudac' za rat...

KOLUMNA JAMESA FOLEYA Bivši američki ambasador u RH: 'Tri su moguća Putinova plana za izlazak iz rata u Ukrajini...'

- Uništit ćemo im ključna postrojenja jedno po jedno. Ostavit ćemo ih bez pristupa energiji. Onda ćemo vidjeti što će Amerika poručiti svojim europskim saveznicima. Hoće li im reći da se nastave boriti bez struje i hrane u hladnoći. Ovo je 'grubi' plan. Namjerno sam izostavio neke detalje. Neke stvari ipak nisu za televiziju - kaže Guruljov, kojeg ne zabrinjava pretjerano mogućnost 3. svjetskog rata.

UKRAJINA DOBILA STATUS KANDIDATA Zelenski zahvalio Hrvatskoj na pomoći s iskustvom za obranu zemlje: 'Hvala premijeru'

- Kalinjingrad možemo spasiti samo ako uđemo u države Baltike i zauzmemo ih. Ako Zapad odluči blokirati Kalinjingrad, mi ćemo poduzeti potrebne protuakcije - rekao je Guruljov i onda još malo pričao o promjenama imena gradova na Baltiku...

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 146

  • Dobroslav Paraga YR 27.06.2022.

    Ovaj ludak izaziva USA da totalno unisti ruski narod. Tih skotova ce na kraju ostati toliko da ce svi stati u jednu crkvicu! Putin i Rusi mogu zaoadu samo popusiti kar !

  • kolikojesati 26.06.2022.

    Dosta provokacija, dok se europa i Amerika nije umiješala u rat nije bilo ni govora o napadu na europu a sad je rusima puko film i sad bi mogli stvarni napast. Nadam se da neće blokirati kalinjingrad jer odu baltičke zemlje u... Pustite više ukrajinu za mir u svijetu!!! Bitniji je svijet od Ukrajine! 

  • OBJEKTIVNIopettu 26.06.2022.

    Svaka vlast oko sebe kupi fanatike. Ovi su vrh civilizacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare