To je to što me zanima!

Fabrizio Radin je novi istarski župan: Spreman sam za izazov

Dosadašnji zamjenik istarskog župana Fabrizio Radin u subotu je preuzeo dužnost župana Istarske županije od Valtera Flege, koji je počeo mandat kao izabrani član Europskog parlamenta
Vidi originalni članak

Iz Ureda Istarskog župana izvijestili su da je primopredaja izvršnih ovlasti obavljena u subotu, u sjedištu Istarske županije u Puli sukladno Zakonu o postupku primopredaje vlasti.

Nakon provedenih izbora za Europski parlament održanih 26. svibnja te konstituiranjem Europskog parlamenta 2. srpnja dosadašnji istarski župan Valter Flego počeo je mandat kao izabrani član Europskog parlamenta iz Republike Hrvatske.

Prilikom predaje ovlasti, Valter Flego je poželio uspješan rad svome zamjeniku Fabriziju Radinu te istaknuo kako očekuje nastavak velikih investicija poput izgradnje Opće bolnice u Puli i početka gradnje Medicinske škole Pula.

Posebno važnom ocijenio je daljnju suradnju s općinama i gradovima te privatnim sektorom.

12 IZABRANIH Oni idu u Europski parlament: Bivša policajka, sudac, aktivist

Fabrizio Radin je istaknuo da je u iduće dvije godine spreman na sve izazove i da će nastaviti sa svim županijskim projektima i programima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kuler12345 08.07.2019.

    Flego je bio ok lik,jedini teret mu je sto je bio na udaru iskljucivo radi ljudi koji su daleko prije njega vodili istru i napravili trajnu stetu,ovaj upravo djeluje kao iz te stare garde.

  • Dinamovac1957 07.07.2019.

    Zar našom Istrom moraju vladati samo talijani ,nevjerojatno !

  • nori 🖖 07.07.2019.

    Radišni Radini

Komentiraj...
Vidi sve komentare