To je to što me zanima!

Farage: Hrvatska će ulaskom u EU opet izgubiti neovisnost

Na sjednici Europskog parlamenta povjerenik za proširenje Štefan Fuele rekao je kako je Hrvatska dana drugačija nego prije 10 godina. Nigel Farage je skeptičan
Vidi originalni članak

Pozvani ste da date pristanak kako bi Hrvatska postala 28. članica EU, poručio je u srijedu Štefan Fuele na mini-plenarnoj sjednici Europskog parlamenta. Europski povjerenik za proširenje rekao je kako je Hrvatska danas vrlo različita zemlja u odnosu na Hrvatsku koja je prije gotovo 10 godina podnijela zahtjev za članstvo. 

Većina je na sjednici odaslala pozitivne poruke, no Britanac Nigel Farage rekao je kako će Hrvati ponovno nakon 20 godina izgubiti neovisnost.

- Glasovanje za ulazak u EU je za pridruživanje novoj Jugoslaviji - rekao je Farage te dodao kako su u hrvatskim strukturama još ''stari komunisti'' te da nema slobode tiska koji bi objavio članak protiv hrvatskog puta prema Europi. 

Europski parlament je u srijedu raspravljao, a u četvrtak će glasovati o  davanju pristanka za potpisivanju pristupnog ugovora. Na raspravi, a i glasovanju bit će izaslanstvo hrvatskog Sabora koje predvodi Luka Bebić, piše HRT.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • astro 01.12.2011.

    To je naša demonkracija!!! Juriš u EU, ovce!!!! Ako vam dosad nije bilo dovoljno loše, bit će vam još i goree...

  • AntonioBaricevic 01.12.2011.

    tu du du nema nam pomići... na žalost ništa se neće promijeniti u vječnoj epskoj borbi. SDP i HDZ će se 48 godina izmjenjivat na vlasti i fino krast.Za 2 godine kada SDP bude na vlasti(vjerojatno) ćemo shvatiti kako oni nevaljaju, a onda će se pametni praviti ovi iz HDZ-a i tako u nedogled. Za to vrijeme ćemo se zadužiti još 47 milijardi, ali izgraditi ćemo 489456 km autoceste i jednu tvornicu špangica za kosu, pa nam onda odjednom neće biti jasno kako nam propada gospodarstvo. Imam jedan savjet, nemojte se nadati da će biti bolje jer neće. A ta EU je zlo, a kada uđemo nema nazad. Pogledajte Mađarsku, uništili su im poljoprivredu, stalno su gore neke demostracije protiv EU, ali toga nećete vidjeti u našim medijima. A Češki predsjednik tvrdi da je EU grozna greška i iz protesta se na njegovoj rezidenciji ne vijori zastava EU. Mah džabe ja tu tipkam

  • VonUnaussprechlichen 01.12.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=2gm9q8uabTs&feature=related

Komentiraj...
Vidi sve komentare