To je to što me zanima!

'Fatalna ujna' je nagovarala i bivšeg da joj ubije supruga?

Bivši ljubavnik radio je u muževoj tvrtki te je Slađanine zamisli prepričao svojim kolegama, piše Slobodna. Navodno je muž našao i olabavljene vijke na kotačima
Vidi originalni članak

Nakon što je oborena presuda Slađani Novoselnik i njezinom maloljetnom ljubavniku za ubojstvo supruga Domagoja (32) u lipnju 2011. godine u Vrisniku na Hvaru, procurile su nove informacije o slučaju.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, Slađana, koju su mediji prozvali "fatalnom ujnom", navodno je, osim muževog nećaka, nagovarala i svog prijašnjeg ljubavnika da ubije Domagoja. Taj je muškarac radio u njegovoj tvrtki, te Slađanine zamisli prepričao svojim kolegama. Po Hvaru se pročulo kako je njezin, danas pokojni, Domagoj u tom periodu našao i olabavljene vijke na kotačima svog auta. Ljubavnik je nedugo zatim napustio tvrtku, a Slađana muža.

Domagoj joj je, piše Slobodna, sve oprostio, ona se vratila na Hvar, te su se ponovo vjenčali. Dobili su dijete, a potom s njima dolazi živjeti nećak koji je osumnjičen za Domagojevo ubojstvo na njezin nagovor.

Izvorni članak pročitajte u Slobodnoj Dalmaciji.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • marijaterezija2 08.04.2013.

    Selo prića ha ha ha prava idila ......

  • Trnci 23.03.2013.

    Gdje su do sada bili ti današnji dobrotvori? Da li su imali iz straha amneziju, te je trebalo vremena da se vrate u prvobitno stanje. Njih dvoje trebalo bi dobiti doživotne kazne, a ne da ona zahvaljujući suprugovoj imovini angažira poznati odvjetnički dvojac, trojac, te se proglasi teško oboljeloj osobi, ili osobi koja nije kriva. Njena seksualnost i bijeg od supruga trebalo je biti sa svjedocima na početku uhićenja predočeno. Maloljetnik, zaveden, nije mogao smatram sam donijeti odluku o lišavanja života svoga ujca. Kako rodbina nije ništa zamjetila kao kod prijašnjeg ponašanja tako i poslije. Suprug je ubijen, i ova monstrum od supruge treba doživotno biti ukras u nekom od dobro čuvanih zatvora. Imamo slučaj zadranke, koja je uspijela dobiti slobodu, jer nije bio problem sve loše prikazati o ubijenom, Nema danas pravila, tko je napasnik a tko je napadnut. Žene su izgleda zaštičenije, te će to i u ovom slučaju biti. Na žalost, pravda je potisnuta za sva vremena, dok je netko ne uzme u svoje ruke.

  • mcaka 23.03.2013.

    dotična treba odležat u zatvoru puno, puno godina, sve je radila planski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare