To je to što me zanima!

Fatalnoj Suniti sude za ubojstvo ugostitelja iz Mostara: Prijetili su mi, bježeći sam slomila noge

Sunita Hindić tvrdi da je mostarski ugostitelj Nino Ivanković bio živ u trenutku kada je pozvala hitnu pomoć i kako se predala policiji čim je saznala da je preminuo
Vidi originalni članak

Vrhovni sud federacije BiH danas je napravio pretres u slučaju protiv Sunite Hindić (23) koja je optužena za ubojstvo Nine Ivankovića (55), prenosi Dnevni avaz.

Pretres je zakazan nakon što je Vrhovni sud razmotrio žalbu tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog kantona i ukinuo presudu kantonskog suda u Mostaru. Hindić je po toj presudi bila osuđena na tri i pol godine zatvora.

PONOVLJENO SUĐENJE Fatalnoj bivšoj misici Suniti Hindić za ubojstvo mostarskog ugostitelja 3,5 godina zatvora

Hindić je na sudu ponovila kako nije imala namjeru ubiti Ivankovića.

Rekla je kako je pozvala hitnu pomoć i kako je u tom trenutku Ivanković još bio živ. Kaže kako je morala bježati jer su joj prijetili i da je tada slomila obje noge. Kada je saznala da je Ivanković preminuo predala se policiji.

SUD VRATIO SVE NA POČETAK Ubila je ugostitelja u Mostaru, tijekom bijega je slomila noge: Fatalnoj Suniti ukinuli presudu!

Njih su dvoje bili u kratkoj ljubavnoj vezi, a ubojstvo se dogodilo 4. listopada 2019. godine u motelu 'Villa Ivanković' u mjestu Buna kraj Mostara nakon što su se Hindić i Ivanković posvađali.

Hindić je ubila Ivankovića hicem iz njegovog pištolja.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • najiram 10 30.12.2021.

    loje hudo  obešeno  propalo  mljekarstvo...mora  da  ga  je  drogirala  da  ga  muze  lovu...kad  je  pogledš  zgubiš  volju  za  život...jedino  u  tom  smislu  je  fatalnas...ovak  bolje  da  je  ne  vidiš...

  • Usora1 30.12.2021.

    ne kontam ove zivopisne tekstopisce i ovu "fatalna" mantru, koka ga ukokala ili zbog love ili zbog koke i to ti je to. a ova osuda na 3.5 g., je cisto oslobadjajuca jer ce je brzo pustiti zbog dobrog vladanja i "dobrocinstva", da je ubila hafiza iz cevabdzinice "tri mjeseca" dobila bi 35.

  • crni77777777 30.12.2021.

    to je muslimansko pravosuđe u bih i onda se bune sto srbi i hrvati se bune protiv diktature sda ,ivz a posebno bakira čiji je babo ležao u titino vrijeme u zatvoru zbog nacionalizma

Komentiraj...
Vidi sve komentare