News

Komentari 7

Fatalnoj bivšoj misici Suniti Hindić za ubojstvo mostarskog ugostitelja 3,5 godina zatvora

Fatalnoj bivšoj misici Suniti Hindić za ubojstvo mostarskog ugostitelja 3,5 godina zatvora

U presudu će joj se uračunati vrijeme provedeno u pritvoru u kojem se nalazi od dana ubojstva, 4. listopada 2019. godine, a također, produžen joj je pritvor koji može trajati najduže do kraja veljače 2022. godine

Sunita Hindić (22) optužena za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela "Villa Ivanković" u mjestu Buna kod Mostara danas je ponovo osuđena na istu zatvorsku kaznu u trajanju od 3,5 godine.

Presudu joj je izreklo Sudsko vijeće Županijskog suda u Mostaru kojim je predsjedao Elis Sultanić.

Riječ je o ponovljenom sudskom postupku, okončanom u petak, nakon što je Vrhovni sud Federacije BiH ukinuo prvostupanjsku presudu kojom je bila osuđena na 3,5 godine zatvora, jer je Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) uložilo žalbu zbog bitne povrede odredbi kaznenog postupka, pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja.

Iz Tužiteljstva HNŽ su smatrali da se radilo o ubojstvu s umišljajem, dok je Nada Dalipagić, odvjetnica optužene iznosila kako je riječ o ubojstvu iz nehaja.

U presudu će joj se uračunati vrijeme provedeno u pritvoru u kojem se nalazi od dana ubojstva, 4. listopada 2019. godine, a također, produžen joj je pritvor koji može trajati najduže do kraja veljače 2022. godine, prenosi Avaz.

Iz Tužiteljstva HNŽ su najavili podnošenje žalbe. 

Najčitaniji članci