To je to što me zanima!

Filipović nije htio otkriti koliko je obveznica upisao, a tvrdi da će mjere stići sredinom ožujka

Napravit ćemo ono što najbolje za naše gospodarstvo i kada pogledate brojke koje se odnose na rast BDP-a da se upravo tu ogledaju dobri potezi Vlade, kaže Davor Filipović
Vidi originalni članak

Ministar gospodarstva Davor Filipović rekao je nakon sastanka Partnerstva za transatlantsku energetsku i klimatsku suradnju kako sredinom mjeseca planiraju predstaviti nove mjere za rast cijena energenata. 

POGLEDAJTE VIDEO

- Govori se o ratu vlade i trgovaca, no nema nikakvog rata. Napravit ćemo ono što najbolje za naše gospodarstvo i kada pogledate brojke koje se odnose na rast BDP-a da se upravo tu ogledaju dobri potezi Vlade. Prošle smo godine tri puta intervenirali da bi pomogli našim najugroženijem građanima i sve se to reflektiralo na gospodarski rast - rekao je. 

Kaže kako se detalji mjera još bruse te će ih predstaviti sredinom mjeseca. Podsjeća da su snizili proizvode, a da je došlo do snižavanja zbog konkurencije. 

BEZ DETALJA O MJERAMA VIDEO Plenković nije htio reći koliko je obveznica kupio: 'Sve ćete vidjeti u imovinskoj kartici'

- Razgovaramo s onima koji će obaviti popisivanje i imat ćemo cjelovitu listu. Moram istaknuti tri hrvatska trgovca Konzum, KTC i Tommy koji su poslali cijene. Kad pogledate bijelu listu može se reći da ona daje efekt jer sva ova najavljena poskupljenja još nisu ondje - kaže. 

Na pitanje o obveznicama, nije htio otkriti koliko je upisao obveznica te je dodao da će se sve vidjeti u imovinskoj kartici.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zločinačka organizacija_zna se 02.03.2023.

    Otkrio bi on ali nezna, njegovateljice se brinu o njemu i njegovim potrebama

  • Nameless 02.03.2023.

    HDZ 🦡 😖

  • 02.03.2023.

    Potpuno mi je svejedno za njih jer im ne dam ništa. Jedan cent.

Komentiraj...
Vidi sve komentare