To je to što me zanima!

Fokus na napuštenom imanju: Pedofil Maddie bacio u bunar?

Seoska kuća koju je tada unajmio novi glavni sumnjivac u slučaju nestanka male Maddie, samo je sat i pol vremena udaljena od mjesta otmice i fokus je novootvorene istrage
Vidi originalni članak

Portugalska policija sprema se pretražiti bunare na imanju gdje je boravio Christian Brueckner u Praia da Luzu, mjestu iz kojeg je 2007. godine nestala tada trogodišnja Madeleine McCann, piše Daily Mail.

Seoska kuća koju je tada unajmio novi glavni sumnjivac u slučaju nestanka male Maddie, samo je sat i pol vremena udaljena od mjesta otmice i fokus je novootvorene istrage.

POGLEDAJTE VIDEO: Hoće li se uskoro riješiti misteriozan nestanak male Maddie?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na imanju je nekoliko starih bunara i put koji vodi do plaže na kojoj se Madeleine kupala. Portugalski policajci se spremaju istražiti napuštene bunare u potrazi za tijelom male Maddie. 

- Očiti fokus je na tom imanju i još jednom nedaleko spomenute seoske kuće, za koje se vjeruje da je Brueckner također koristio - kazao je izvor iz portugalske policije.

ON JE SERIJSKI UBOJICA? Koliko je djece ubio Christian? Sumnjiče ga za nestanak Maddie, Inge, Renea, Peggy...

Bruecknerovi odvjetnici ne odgovaraju na nikakva pitanja o nestanku Maddie, prije nego što im ne predstave čvrsti dokaz o njegovoj upletenosti u otmicu.

Madeleine je, podsjetimo, nestala u Praia da Luzu u Portugalu 2007. godine gdje je bila na odmoru sa svojom obitelji. Nakon godina potrage, policija je nedavno objavila da sumnjiče Nijemca Christiana Bruecknera (43) da je oteo i ubio curicu. On je između 1995. i 2007. živio u Portugalu, a nakon toga je često mijenjao mjesto prebivališta. Povremeno se vraćao u Njemačku, a povremeno je boravio u Portugalu.

IZLAZI SVE VIŠE DETALJA Osumnjičenik za otmicu Maddie je u samici, a javila se i bivša: 'Glavom mi je nabijao u zid!'

The Sun piše da policija sada traži eventualna pisma koja je slao svojim ljubavnicama i djevojkama jer je moguće da je u njima spomenuo i Maddie. Navodno je prijateljima rekao kako zna što se dogodilo djevojčici. Istražuju ga i zbog nestanka još nekoliko djece. Christian Brueckner je trenutno u zatvoru gdje služi kaznu zbog napada i silovanja starije Amerikanke. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dalibor0704 16.06.2020.

    Koliko godina je prošlo, može još koja. Krivca poslati na suđenje u HR. Tu bi mu oderali 3 mjeseca uvjetno, na 4 mjeseca.

  • slomigreed 16.06.2020.

    a bunari ko da su na Marsu pa se policija sprema evo vec par nepar tjedana, koji diletanti, ,,da je droga u pitanju ili korona evo u sekundi njemacke murje u portugal na ispomoc,pljuc .

  • VIM_2 15.06.2020.

    Nadam se da Ce gospodin imati u zatvoru tretman crnaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare