News

Komentari 34

Koliko je djece ubio Christian? Sumnjiče ga za nestanak Maddie, Inge, Renea, Peggy...

Koliko je djece ubio Christian? Sumnjiče ga za nestanak Maddie, Inge, Renea, Peggy...

U utorak njemački Bild piše da istražitelji u toj zemlji pokušavaju utvrditi da li je Christian Brueckner povezan s nestankom još jedne curice. Riječ je o Peggy Knobloch (9) odnosno 'njemačke Madeleine McCann'

Istražitelji u Njemačkoj i još nekoliko europskih zemalja istražuju s koliko je slučajeva nestanka i ubojstva djece povezan Nijemac Christian Brueckner (43). On je glavni osumnjičeni u slučaju nestale Britanke Maddie McCann.

POGLEDAJTE VIDEO: Otkriven novi sumnjivac u slučaju nestale Maddie

Istražitelji pretpostavljaju da ju je on ubio. U međuvremenu su se pojavile informacije da njemačka policija istražuje da li je Christian povezan i s nestankom malene Inge Gehricke. Ona je nestala 2015. godine kada je imala pet godina i to samo 90 kilometara od mjesta na kojem je Christian tada živio. Christian je živio jedno vrijeme u Portugalu, a često se vraćao u Njemačku. U lipnju 1996. u Portugalu, u blizini mjesta Praia da Luz je nestao njemački dječak (6). René Hasee baš kao i Maddie McCann dosad nije pronađen. Andreas Hasee, otac nestalog dječaka je rekao novinarima kako se sada, kada je policija uhvatila Christiana, nada da će se saznati i što se dogodilo njegovom sinu. Rekao je i kako ne vjeruje da je René još živ. The Sun je nedavno objavio kako bi Christian Brueckner mogao biti povezan i s ubojstvom Belgijanke Carole Titze, 16-godišnjakinje koja je nestala dok je bila na odmoru u De Haanu 1996. 

U utorak pak njemački Bild piše da istražitelji u toj zemlji pokušavaju utvrditi da li je Christian Brueckner povezan s nestankom još jedne curice. Riječ je o Peggy Knobloch (9). Nju su mediji prozvali 'njemačka Madeleine McCann'. Živjela je u bavarskom Lichtenbergu. Nestala je u svibnju 2001. godine dok se vraćala iz škole. Njezine ostatke je pronašao prije dvije godine muškarac koji je u šumi brao gljive. Za njezino je ubojstvo bio osuđen Ulvi K., ali je u međuvremenu pušten jer nisu imali dovoljno dokaza protiv njega. Policija je istraživala i njegovog prijatelja Manuela S. Ipak, slučaj do danas nije riješen. 

Maddie traže od 2007.

Podsjetimo, Madeleine Beth McCann nestala je 3. svibnja 2007. godine u resortu u Portugalu gdje je bila na odmoru sa svojom obitelji. Ispitano je puno ljudi, a neki su bili i osumnjičeni. Portugalska policija jedno je vrijeme sumnjičila i roditelje nestale Maddie.

Najčitaniji članci