To je to što me zanima!

FOTO Vlasnici, javite se: Policija u Engleskoj u mega akciji našla ukradene pse, objavili galeriju

Kako bi ujedinili ove kućne ljubimce sa njihovim vlasnicima, policija je na službenoj stranici objavila fotografije 43 pasa, među kojima su francuski buldozi, retriveri, pudlice koji mogu biti iz bilo kojeg dijela Engleske
Vidi originalni članak

Policija u Suffolku u Engleskoj objavila je galeriju fotografija pasa, koje su pronašli u gradiću Ipswich, kako bi pronašli vlasnike, prenosi The Mirror.

DETALJI SLUČAJA IZ ZADRA Diler imao uzgajalište pasa u Smokoviću: Nisu bili cijepljeni, na nekima je bilo i ožiljaka

Policija je prošlog mjeseca u gradiću Ipswich u Suffolku i pronašla 43 pasa za koje sumnjaju da su ukradeni ili izgubljeni. 

Kako bi ujedinili ove kućne ljubimce sa njihovim vlasnicima, policija je na službenoj stranici objavila fotografije 43 pasa, među kojima su francuski buldozi i pudlice koji mogu biti iz bilo kojeg dijela Engleske.

UHITILI MUŠKARCA (63) Ukrao psa kod Čaglina i izvadio mu čip pa s lažnim podacima nabavio novu putovnicu u Puli

- Posljednjih tjedana radimo naporno kako bismo identificirali i pronašli vlasnike 43 pasa. Nažalost, zbog nedostatka informacija, dosad nismo pronašli nijednog vlasnika - rekao je šef policije u Suffolku.

Svi koji mogu potvrditi vlasništvo nad nekim pasa mogu se javiti policijskom timu na e-mail adresu opscout@suffolk.pnn.police.uk do 24. svibnja. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • no sleep 20.04.2021.

    U kineskom restoranu

Komentiraj...
Vidi sve komentare