News

Komentari 2

FOTO Vlasnici, javite se: Policija u Engleskoj u mega akciji našla ukradene pse, objavili galeriju

FOTO Vlasnici, javite se: Policija u Engleskoj u mega akciji našla ukradene pse, objavili galeriju

Kako bi ujedinili ove kućne ljubimce sa njihovim vlasnicima, policija je na službenoj stranici objavila fotografije 43 pasa, među kojima su francuski buldozi, retriveri, pudlice koji mogu biti iz bilo kojeg dijela Engleske

Policija u Suffolku u Engleskoj objavila je galeriju fotografija pasa, koje su pronašli u gradiću Ipswich, kako bi pronašli vlasnike, prenosi The Mirror.

Policija je prošlog mjeseca u gradiću Ipswich u Suffolku i pronašla 43 pasa za koje sumnjaju da su ukradeni ili izgubljeni. 

Kako bi ujedinili ove kućne ljubimce sa njihovim vlasnicima, policija je na službenoj stranici objavila fotografije 43 pasa, među kojima su francuski buldozi i pudlice koji mogu biti iz bilo kojeg dijela Engleske.

- Posljednjih tjedana radimo naporno kako bismo identificirali i pronašli vlasnike 43 pasa. Nažalost, zbog nedostatka informacija, dosad nismo pronašli nijednog vlasnika - rekao je šef policije u Suffolku.

Svi koji mogu potvrditi vlasništvo nad nekim pasa mogu se javiti policijskom timu na e-mail adresu opscout@suffolk.pnn.police.uk do 24. svibnja. 

Najčitaniji članci