To je to što me zanima!

Garić za izlazak iz zatvora dao jamčevinu od 1,2 milijuna kuna

Ukinut je istražni zatvor i posljednjem osumnjičeniku u aferi Sibinj koji je ostao iza rešetaka. Da Garić nije platio jamstvo, ostao bi iza rešetaka još do 8. listopada
Vidi originalni članak

Iz istražnog je zatvora jučer izašao autoprijevoznik Željko Garić, koji je s generalom Mladenom Kruljcem osumnjičen za malverzacije sa zemljištem u Sibinju kod Slavonskog Broda. Za izlazak na slobodu ponudio je jamstvo od 1,2 milijuna kuna, odnosno dva apartmana na Krku.

Nekretnine, inače, vrijede oko milijun kuna više, no Garić je založio iznos za koji ga USKOK tereti u spomenutoj aferi. Taj su prijedlog prihvatili i USKOK-ovi istražitelji. On je posljednji od šestorice osumnjičenika koji su napustili osječki zatvor. Da nije uplatio jamstvo, ostao bi iza rešetaka najmanje do 8. listopada.

Svi su svjedoci u slučaju 16,5 milijuna teških malverzacija, doznajemo, ispitani, a ne bude li proširenja istrage, USKOK bi uskoro mogao odlučiti o podizanju optužnice. Uz Garića i Kruljca osumnjičeni su još, podsjetimo, Zdravko Sočković, Ivica Batinić, Ivan Rimac te Ivan Mišković.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • GarićSb 29.09.2011.

    vrijeme ce pokazati ko je lopov ! ako je pravna drzava zeljko garic nije lopov ! :P

  • user_127639 22.09.2011.

    Daj Bože da su svi lopovi kao Željo Garić... Jer koliko je on poreza platio nisu svi autprijevoznici zajednooo...

  • mjm 21.09.2011.

    da ima i 20 tkn penzije otkud bi on imo tolko za jamčevinu?možda od poštenja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare