To je to što me zanima!

Generali Gotovina i Markač će postati počasni Sinjani i alkari

Viteško alkarsko društvo će pristupanju dvojice generala potvrditi na skupštini u travnju. S Gotovinom su sve dogovorili, a još ostaju dogovori s Mladenom Markačem
Vidi originalni članak

Generali Ante Gotovina i Mladen Markač postat će počasni građani Sinja i članovi Viteškog alkarskog društva (VAD). Sinjski Gradski odbor za javna priznanja time je prihvatio prijedlog udruga proizašlih iz Domovinskog rata. VAD će pristupanju dvojice generala potvrditi  na skupštini u travnju. Branitelji su poručili kako je s generalom Gotovinom prošlog tjedna na Peruči dogovoreno da postane počasni Sinjanin i alkar. Još ostaju dogovori s Markačem.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 03.02.2013.

    Sada se gradovi natječu u dodjeli titula počasnih građanina našim generalima, to je postala neka stvar prestiža. A što to u praksi znači, biti počasni građanin? Što znači dati nekome počasni doktorat?

  • l0pov 02.02.2013.

    Hajde Generali, ako ste se odmorili, povedite nas u nove pobjede. Jedino vi mozete izvuci ovaj apaticni narod na ulicu i uciniti nesto. Kariznaticni ste i iskoristite to, jer...cekamo zapovjed, kao nekada!

  • ilmare 02.02.2013.

    A Čermak? Sad će Čermak kupiti cijelo alkarsko društvo ! Za dišpet!

Komentiraj...
Vidi sve komentare