To je to što me zanima!

Glasnović je vrijeđao novinara: 'Rekao mi je da sam majmun i da me nabije na Titov ku*ac!'

Novinar Drago Pilsel ispričao je kako je sjedio u jednom restoranu kada mu se približio Željko Glasnović. Mahao je rukama i mislio je da će ga udariti. Sve je prijavio policiji
Vidi originalni članak

U jednom zagrebačkom restoranu verbalno je napadnut novinar Drago Pilsel, a kako je ispričao za Dnevnik.hr, napao ga je bivši saborski zastupnik Željko Glasnović. Sve je prijavio policiji. 

- Ja nisam vidio da tamo sjedi Glasnović. Uglavnom, dolazio je prema meni i ja ga nisam odmah prepoznao jer nisam imao naočale. Stavio sam ih i odmah ga prepoznao. Mahao je rukama pa sam mislio da će me udariti. Pripremio sam se za udarac i odmaknuo se unazad - ispričao je. 

Tvrdi da mu je Glasnović govorio da je "isti kao i oni koji su ubili pola milijuna Hrvata". 

- Ponavljao je da sam majmun i da me nabije na Titov ku*ac. Imao je tih svojih pet-šest tema koje je ponavljao. Ja se znam braniti, ali on je bio vojnik i nikad ne znaš - priča novinar.

Konobar je zamolio Glasnovića da se udalji i vrati za svoj stol. 

- Ja sam samo govorio: 'Molim vas, samo se maknite'. Kad je istrošio repertoar otišao je za svoj stol, uzeo jaknu i otišao - kaže Drago Pilsel.

Dodaje kako ne zna što je natjeralo Glasnovića na ovakvu reakciju, no da je Glasnović ljut na njega već neko vrijeme te da ga je prozivao još u parlamentu. Ipak, Pilsel kaže da je ovo bilo "iz vedra neba".

Idi na 24sata

Komentari 105

  • danijel horvat 06.10.2020.

    Glasnoviču su svi izdajice osim extremista . Mislim da bi ga deportacija malo ooametila.

  • schmeling 06.10.2020.

    Procitajte "Argentinski roman"od gospodina Carlosa, znam da puno trazim od dezurnih pljuvaca po svemu sto nije destruktivno ali ipak se nadam da cu bar neke uvjeriti. Nakon toga ce trebati vremena da ti isti shvate o cemu se tu radi ali i to je skoro nemoguca misija. Gospodine Carlos svako dobro.

  • Ivan nj 06.10.2020.

    Legenda😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare