To je to što me zanima!

Glasovac: 'Berošu nema spasa, kao i mnogi drugi koje je premijer branio postat će bivši'

Oporba je u Saboru ujedinjena oko toga da zdravstveni sustav ne funkcionira i odlučni su u izglasavanju opoziva ministru Viliju Berošu
Vidi originalni članak

Mi smo tražili opoziv jedno 12 ministara. Od tih 12 mislim da ih je deset otišlo. Premijer ih prvo nije dao, branio ih je, govorio je da ne znamo što pričamo. No, na kraju je kapitulirao, morao je hrvatskoj javnosti priznati da s njegovim ministrima odnosno s njegovim izborima nešto nije u redu, poručila je potpredsjednica SDP-a Sabina Glasovac za RTL Danas.

Glasovac misli da će se Beroš od opoziva uspjeti izvući, ali ne zadugo.

OPORBA ŠALJE OPOZIV U PROCEDURU 'Pozivam DORH da istraži Beroša zbog platforme cijepi se i vide je li došlo do ugroze ljudi'

- Vjerojatno hoće. Naći će se ta jedna trgovačka većinica koja će spasiti ministra Beroša, ali samo privremeno. Bojim se da tome nema spasa, da će ministar Beroš kao i mnogi prije njega koje je premijer branio, postati bivši - smatra Glasovac.

Glasovac se osvrnula i na trzavice oko izbora predsjednika Vrhovnog suda.

- Predsjednik ima ovlast predlagati predsjednicu Vrhovnog suda, a premijer nema ovlast, ali može opstruirati - rekla je Glasovac.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gvagec 05.05.2021.

    Ma kaj Beroš, jadničak mora slušati. Ono treba skinuti sa vlasti ............

  • KAJ - ZG 05.05.2021.

    Ova Slavonka kaj je starija to je bolja...

  • Smoke_on_the_Water 05.05.2021.

    Sabina, Peđa Grbin, Rada Borić, štrumfeta Selak, Dalija, Grmoja, Miro Bulj, Nino drugovjenčan, tamburaš Škoro, Prkačin, Ćip, Karolina, Anka Mrak i ostala jadna oporba "svijetlo su na kraju tunel" za Hrvatsku i Hrvate. Ajme nama .... srećom narod nije toliko glup pa da se polakomi za tom svjetlošću.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare