To je to što me zanima!

"Glavašević skuplja političke bodove preko ubijenoga oca"

Graodnačelnik Ivan Penava tvrdi da se Gradu Vukovaru nitko nije odazvao na Javni poziv za sudjelovanje u programu i proziva Glavaševića za skupljanje bodova
Vidi originalni članak

Nakon što je objavljena informacija da ove godinu u programu Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. nije predviđeno održavanje tradicionalne priredbe Grad - to ste vi, posvećena novinaru Siniši Glavaševiću, tportal doznaje kako će se manifestacija ipak održati, ali u nešto izmijenjenom obliku.

Potvrdio je to i HDZ-ov gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i dodao da se Gradu Vukovaru nitko nije odazvao na Javni poziv za sudjelovanje u programu. Gradonačelnik je prozvao Bojana Glavaševića za "skupljanje političkih bodova za svog poslodavca preko svog ubijenog oca".

iz ureda gradonačelnika upozorili su i na Glavaševićevu izjavu u kojoj kaže da se kao "kao sin našao uvrijeđen postupcima Grada Vukovara te se nada kako će se Grad Vukovar predomisliti".

U gradskoj upravi smatraju kako se Grad Vukovar "nema oko čega predomisliti jer nije ni zaprimio prijedlog" i dodaju kako smatraju kako je krajnje neprilično da sin iskorištava ime svog ubijenog oca za jeftine političke bodove koje na krajnje neprimjeren način prikuplja za svog poslodavca.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • plavi8 28.10.2015.

    "Na žalost,otac mu nije poživio toliko da ga pošteno nalupa po stražnjici i usadi mu poštovanje i poštivanje prema državi u kojoj živi! Sram i stid neka ga bude! Pljuje po svemu onome što je njegov otac učinio za Hrvatsku! Žalosno,žalosno..al takvi kao on su svi sdp-eovci..ništa im nije sveto..niti obitelj,niti država.." Ne znam zašto ste blokirali ovaj post,u ni jednoj rečenici nema psovki ili neprimjerenog sadržaja..zanimljivo!

  • antijugoslavencina 28.10.2015.

    Da je ziv, pokojni Sinisa bi ga se odrekao preko novina!

  • JOHN 82 27.10.2015.

    Jedno od posljednjih javljanja mucki ubijenog Siniše Glavaševica koji je dva dana nakon pada Vukovara odveden u nepoznato. "Optužnica" kojom je hrvatsku vlast optužio za smrt Vukovara. Siniša Glavaševic izgovorio je u studenom 1991. godine putem etera. Optužnica Osuđujem vas, gospodo, za svu bol trenutka kada je Vukovar shvatio da između vas, Hrvatskog sabora, Hrvatske vlade, predsjednika Republike Hrvatske i cetnika nema nikakve razlike. Osuđujem vas, gospodo, za svu sramotu koju ste nanijeli hrvatskom narodu pokapajuci ga. Hrvatski narod nije vas za ovo ovlastio i zato vas optužujem za izdaju. Optužujem vas, gospodo, zato jer ste stajali ispred svetinje hrvatskog naroda, ispred hrvatske trobojnice, a izdajnici si to nikada ne smiju dopustiti. Okaljali ste našu zastavu i zato vas optužujem. Optužujem vas zato što ste svojim izdajnickim ustima pjevali našu lijepu himnu koju su pjevali heroji Trpinjske ceste, heroji Lužca, heroji Mitnice, Sajmišta, Borova naselja, heroji Bogdanovaca. Heroji Vukovara pjevali su je dok su branili Vukovar u tijeku borbe, kad su sahranjivali raskomadane ostatke svojih prijatelja, pjevali su je dok su umirali. Osuđujem vas, gospodo, jer si uzimate to pravo. Nedopustivo je da vi, pod cijim blagoslovom Vukovar umire, pjevate pjesmu ljudi koje ste osudili na mucenicku smrt. Optužujem vas za sudjelovanje u masakru nad stanovnicima i braniteljima Vukovara. Osuđujem vas, gospodo, za smrt Vukovara. Materijalni dokazi vaše nesumnjive krivice bit ce dani na uvid hrvatskom narodu i cijeloj svjetskoj javnosti. Zavaravate se ako mislite da cete vi prije doci do njih. Ne možete - garantiramo. Također garantiramo da cete u buducnosti uci i ostati u povijesti kao izdajnici i zlocinci i da cete do kraja svog života lijegati i ustajati sa sjecanjem na Vukov

Komentiraj...
Vidi sve komentare