Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
153 komentara

"Glavašević skuplja političke bodove preko ubijenoga oca"

Graodnačelnik Ivan Penava tvrdi da se Gradu Vukovaru nitko nije odazvao na Javni poziv za sudjelovanje u programu i proziva Glavaševića za skupljanje bodova

PIXSELL
Foto: PIXSELL
153 komentara

Nakon što je objavljena informacija da ove godinu u programu Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. nije predviđeno održavanje tradicionalne priredbe Grad - to ste vi, posvećena novinaru Siniši Glavaševiću, tportal doznaje kako će se manifestacija ipak održati, ali u nešto izmijenjenom obliku.

Potvrdio je to i HDZ-ov gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i dodao da se Gradu Vukovaru nitko nije odazvao na Javni poziv za sudjelovanje u programu. Gradonačelnik je prozvao Bojana Glavaševića za "skupljanje političkih bodova za svog poslodavca preko svog ubijenog oca".

iz ureda gradonačelnika upozorili su i na Glavaševićevu izjavu u kojoj kaže da se kao "kao sin našao uvrijeđen postupcima Grada Vukovara te se nada kako će se Grad Vukovar predomisliti".

U gradskoj upravi smatraju kako se Grad Vukovar "nema oko čega predomisliti jer nije ni zaprimio prijedlog" i dodaju kako smatraju kako je krajnje neprilično da sin iskorištava ime svog ubijenog oca za jeftine političke bodove koje na krajnje neprimjeren način prikuplja za svog poslodavca.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message