To je to što me zanima!

Gnjusni Šešelj: David je bio notorni kriminalac i narkoman

Otac nesretnog mladića organizirao je u središtu Banja Luke prosvjed kako bi se rasvijetlila istina o ubojstvu njegova sina. On i dalje tvrdi da je vrh Republike Srpske i tužiteljstva umiješan u ubojstvo
Vidi originalni članak

Grupa 'Pravda za Davida' je na YouTubeu objavila snimku Vojislava Šešelja koji komentira cijeli slučaj.

'VLAST NIJE UMIJEŠANA U SMRT' Osim Nobila, i drugi odvjetnici napustili oca pokojnog Davida

- Već danima u Banjoj Luci traju neki prosvjedi povodom smrti Davida Dragičevića koji je bio narkoman i kriminalac. On je navodno uhvaćen pri nekoj krađi i navodno je dobio batine. On je nađen mrtav poslije. On je notorni kriminalac i narkoman - rekao je Šešelj, prenosi Source.ba.

VLAST SRPSKE NIJE UMIJEŠANA? Nobilo: 'Davida nisu silovali, niti su ga ubili u zgradi MUP-a'

O Davoru Dragičeviću, Davidovom ocu je rekao sljedeće: 

- Davora ja ne znam. On je instrumentaliziran. Njega financiraju strane organizacije.

Podsjetimo, otac nesretnog mladića organizirao je u središtu Banja Luke više od 230 dana prosvjed kako bi se rasvijetlila istina o ubojstvu njegova sina. On i dalje tvrdi da je vrh Republike Srpske i tužiteljstva umiješan u ubojstvo. 

- Otac Davor Dragičević je očajan čovjek. Sve mu opraštam i sve ga razumijem. Njemu je sin stradao. Međutim, njega su obuhvatili ljudi iz politike i oni ga otprilike usmjeravaju. Njima odgovara da je bio masakriran, da je silovan, da ga je ubila policija, da je ministar unutarnjih poslova to zapovjedio. Ništa to nije istina, rekao je nedavno odvjetnik Anto Nobilo.

On je nekoliko mjeseci bio angažiran u odvjetničkom timu koji su činili još kolege Ifet Feraget te Duško Tomić. Tim je provodio istragu neovisnu o policiji i tužiteljstvu u Republici Srpskoj.

 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • zadar1_1 30.12.2018.

    Šešelj ne laže, a obdukcija je pokazala da nema tragova nasilja, otmice ili težih tjelesnih ozljeda. Jedino je pitanje da li se utopio sam ili ga je netko bacio u vodu. Taj nesretan slučaj nažalost je dobio političku dimenziju.

  • 25.12.2018.

    Koliko je zla ovaj vampir nanio ljudima bolje da se ne javlja. Gorjet će u paklu.

  • Kenduro 25.12.2018.

    Šešelju,nebojiš li se boga kad tad će te sustići

Komentiraj...
Vidi sve komentare