To je to što me zanima!

Gordon Ramsey ponudio posao patuljku kojeg je odbila škola

Loius, kojega je škola jako ponizila i gotovo mu uništila snove, kaže kako bi mu se ostvario san kad bi radio s kuharom koji je u karijeri zaradio 16 Michelinovih zvjezdica
Vidi originalni članak

Louisu Makepeaceu (18), kojem je san da postane kuhar, a kojeg je škola odbila zbog dvarfizma, slavni kuhar Gordon Ramsay ponudio je posao.

- Odvratno ponašanje. Ponudio bi mu stažiranje kad god - napisao je Ramsay na Twitteru nakon što su britanski mediji objavili priču o 18-godišnjaku kojeg je škola Heart of Worcestershire College odbila upisati jer je prenizak pa bi, prema njihovom objašnjenu, smetao drugim učenicima. 

Loius, kojega je škola jako ponizila i gotovo mu uništila snove, kaže kako bi mu se ostvario san kad bi radio s kuharom koji je u karijeri zaradio 16 Michellinovih zvjezdica. 

UBILI MU SNOVE 'Opasnost u kuhinji': Zabranili mu na fakultet jer je - patuljak!

- Ne mogu vjerovati da je to vidio i da me podupire. Njegov sam veliki obožavatelj - rekao je Louis koji se nada da Ramsay misli ozbiljno, piše Daily Mail. Dodao je kako stalno gleda njegove emisije i kuha po njegovim receptima. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Karmelićanka 28.08.2018.

    Čovjek i pol!

  • drago82 28.08.2018.

    18 ili 16 zvjezdica?

  • 28.08.2018.

    Iskreno, koliko god to surovo zvučalo, velike škole su standardiziranih kuhinja gdje je (kao u svakoj restoranskoj) tempo jako žestok.. dakle, ili bi trebali prilagoditi kuhinju njemu (stolicicama, a na donjim policama se ipak nešto nalazi) ili bi on bio dosta sporiji i realno - smetao.. Hebiga, bi li bila okrutna agencija kada me ne bi primila na tečaj za supermodela? Jok, samo realna..

Komentiraj...
Vidi sve komentare