Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Opasnost u kuhinji': Zabranili mu na fakultet jer je - patuljak!

Louisovoj mami Paulini (56) rekli su da bi se i tako uzalud školovao kad ga niti jedan restoran ne bi htio zaposliti. 18-godišnjaku je cijela situacija vrlo ponižavajuća, kaže da se ne osjeća kao dio 'pravog svijeta'

384139680
Foto: Profimedia
67 komentara

Louis Makepeace (18) iz Velike Britanije htio bi biti kuhar i školovati se za to zanimanje, no uprava škole Heart of Worcestershire College, toliko ga je ponizila, kaže, da više ne vjeruje u svoje snove. 

384139680 | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Naime, Louis je visok samo 116 centimetara jer ima dvarfizam, pa ga je uprava škole proglasila sigurnosnim rizikom. Mogao bi se petljati drugima pod noge, kažu, smetao bi u kuhinji. Louisovoj mami Paulini (56) rekli su da bi se i tako uzalud školovao kad ga niti jedan restoran ne bi htio zaposliti. 

384139626 | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

- To me jako uznemirilo, silno sam se želio školovati. Trebali bismo imati jednake prilike, a ne daju mi da radim što volim. Jednostavno nisu spremni za prilagodbu kao što je spuštanje radnih površina kako bih mogao pohađati nastavu - rekao je, prenosi Daily Mail. Njegova majka predložila je da Louis kuha kod kuće dok se kabinet u školi ne prilagodi, no odbili su ih i kazali kako bi 18-godišnjak smetao ostalima i 'išao im pod noge'.  

384139711 | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Makepeaceau je to snažno poljuljalo samopouzdanje, i da se osjeća kao da je isključen iz pravog svijeta.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message