To je to što me zanima!

Gore ne može: Josipina frendica dobila pitanja i pala na ispitu

Tijekom ispita prijateljica je Josipi Rimac slala informacije o tome koje dijelove je uspjela napisati a koje nije. Rimac potom šalje poruku načelnici u komisiji da joj je prijateljica zapela na nekom pitanju
Vidi originalni članak

Moja Jelena polaže ispit u subotu, pisalo je u poruci koju je bivša državna tajnica Josipa Rimac poslala Tereziji Marić, načelnici Samostalnog sektora za građanska stanja i modernizaciju upravnog postupanja u Ministarstvu uprave, koja je bila u ispitnim komisijama za polaganje stručnih državnih ispita.

POGLEDAJTE VIDEO Hobotnica Josipe Rimac

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Terezija joj je, tvrdi Uskok u posljednjem proširenju istrage protiv Rimac i ostalih, odgovorila da će “staviti zvjezdicu”. No 24. studenog 2018. Jelena Drlje, iako je prethodno dobila pitanja koja će biti na ispitu, nije se najbolje snašla. Tijekom ispita je Josipi Rimac slala informacije o tome koje dijelove je uspjela napisati a koje nije. Rimac potom šalje poruku Marićevoj da je Drlje zapela na nekom pitanju.

“Aj vidi”, piše joj, a ova uzvraća s “OK”. Nakon toga, sumnja Uskok, Rimac piše Drlje: “Doći će Terezija”. Marićeva je odgovorila Rimčevoj da je “ispitivač Marijana”, koja je rekla da je “rješenje loše” i da “je ne može pustiti”.

USKOK IMA PORUKE Kako je Rimac sređivala ispite: 'Brat od Gabi polaže, pripazi...'

Drlje je pala na ispitu, no nije očajavala. Od Josipe Rimac zatražila je da joj sredi drugog ispitivača i pošalje joj pitanja “da se pripremi”. Na popravni je izašla već 15. prosinca 2018. i prošla ispit.

Pripomogli su tu i pitanja i prilozi za državni stručni ispit koje je, sudeći prema podacima koje su istražitelji pronašli u mobitelu, Terezija Marić Viberom poslala Josipi Rimac, a ona ih proslijedila Jeleni Drlje. Čim je položila, Drlje je to porukom javila Josipi Rimac. Zahvalila je i napisala joj da “zaslužuje poklončić”.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • 03.09.2020.

    Puno je neobičnih događanja. Imamo mi i Agenciju za ugljikovodike, a ugljikovodike smo dali gratis Mađarima. Sada je i bivša šefica na MOL-ovoj platnoj listi u njihovoj podružnici INA-i. Otišla s ugljikovodicima, no nisu svi loše prošli kao HR. Ne treba puno truda, samo vidjeti tko na nekom području ima ili je imao veliku funkciju, a ima vlastite tvrtke, tvrtke na bližnje ili udjele. Osobni interes u HR je na prvom mjestu. Ljudi najnormalnije imaju tvrtke i posluju u okviru branše, uglavnom preko posrednika da se kao ne vidi, a u HR je to nije zabranjeno,.... Rimčevka je za neke ekipe s šireg područja energetike tek šepavi mrav.

  • Zmar117 03.09.2020.

    He he he,prava hrvatska intelektualka..Mogla bi postati npr dekanica filozofskog ...Možda i predsjednica države..

  • sexy_trubadur 03.09.2020.

    kolinda ce morat kupiti bobis slasticarne ,,nece moc nakuvat dovoljno kolaca za sve ove kriminalce iz njenog tabora..

Komentiraj...
Vidi sve komentare