Obavijesti

News

Komentari 102

Gore ne može: Josipina frendica dobila pitanja i pala na ispitu

Gore ne može: Josipina frendica dobila pitanja i pala na ispitu
1

Tijekom ispita prijateljica je Josipi Rimac slala informacije o tome koje dijelove je uspjela napisati a koje nije. Rimac potom šalje poruku načelnici u komisiji da joj je prijateljica zapela na nekom pitanju

VIDEO

Moja Jelena polaže ispit u subotu, pisalo je u poruci koju je bivša državna tajnica Josipa Rimac poslala Tereziji Marić, načelnici Samostalnog sektora za građanska stanja i modernizaciju upravnog postupanja u Ministarstvu uprave, koja je bila u ispitnim komisijama za polaganje stručnih državnih ispita.

POGLEDAJTE VIDEO Hobotnica Josipe Rimac

Pokretanje videa...

Josipa Rimac - hobotnica 01:26

Terezija joj je, tvrdi Uskok u posljednjem proširenju istrage protiv Rimac i ostalih, odgovorila da će “staviti zvjezdicu”. No 24. studenog 2018. Jelena Drlje, iako je prethodno dobila pitanja koja će biti na ispitu, nije se najbolje snašla. Tijekom ispita je Josipi Rimac slala informacije o tome koje dijelove je uspjela napisati a koje nije. Rimac potom šalje poruku Marićevoj da je Drlje zapela na nekom pitanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

“Aj vidi”, piše joj, a ova uzvraća s “OK”. Nakon toga, sumnja Uskok, Rimac piše Drlje: “Doći će Terezija”. Marićeva je odgovorila Rimčevoj da je “ispitivač Marijana”, koja je rekla da je “rješenje loše” i da “je ne može pustiti”.

Kako je Rimac sređivala ispite: 'Brat od Gabi polaže, pripazi...'
Kako je Rimac sređivala ispite: 'Brat od Gabi polaže, pripazi...'

Drlje je pala na ispitu, no nije očajavala. Od Josipe Rimac zatražila je da joj sredi drugog ispitivača i pošalje joj pitanja “da se pripremi”. Na popravni je izašla već 15. prosinca 2018. i prošla ispit.

Pripomogli su tu i pitanja i prilozi za državni stručni ispit koje je, sudeći prema podacima koje su istražitelji pronašli u mobitelu, Terezija Marić Viberom poslala Josipi Rimac, a ona ih proslijedila Jeleni Drlje. Čim je položila, Drlje je to porukom javila Josipi Rimac. Zahvalila je i napisala joj da “zaslužuje poklončić”.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a