To je to što me zanima!

Potres uznemirio Zagrepčane: 'Pokupila sam dijete i pobjegla'

Dosta građana je u trenutku potresa jutros nešto prije 10 sati bilo u svojim domovima, u kojima uglavnom borave otkako je izbila epidemija korona virusa, dok je dosta građana bilo i na poslu
Vidi originalni članak

Novi, veći potres pogodio je jutros nešto prije 10 sati Zagreb i osjetio se u svim djelovima Zagreba, i to podosta.

Građane je najviše uznemirio zvuk koji se čuo prije potresa, kao eksplozija. Podrhtavanje je bilo kratko, ali vrlo intenzivno, a kako nam je ispričala jedna prolaznica, samo je pokupila svoje dijete iz stana i pobjegla van, jer su se prepali.

POGLEDAJTE VIDEO

Dosta građana je bilo u svojim domovima, u kojima uglavnom borave otkako je izbila epidemija korona virusa, dok je dosta građana bilo i na poslu.

Građani koji žive u centru su nam ispričali da im je i internet pao u jednom trenutku, pa nisu mogli provjeriti nikakve informacije vezane uz potres.

Više o jutrošnjem potresu pročitajte ovdje:

VIDEO: NOVI POTRES Zagreb se opet trese: 'Snažno se osjetio u svim četvrtima'

Grad Zagreb se još uvijek nije oporavio od razornog potresa prije mjesec dana, kada je u centru oštećeno jako puno zgrada, pa je tako i jutros s nekih od njih koji su teško stradale padala žbuka, a sa nekih i cigle.

Stručnjaci upozoravaju da će cijela ova situacija sigurno ostaviti psihičke posljedice kod građana.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 23.04.2020.

    Ja pjan lego ujutru oko 7 nisam dosad niznao da je potres opet bijo. Strašno je to kad čuješ od sugrađana da je potres, a piješ jogurt.

  • Slavonka60 23.04.2020.

    Naravno da će ostaviti psihičke posljedice. Neznam koje će jačine biti, lako za ove manje koje ne osjetimo. Bojim se, nisam se oporavila a ono opet.. 😞

  • 23.04.2020.

    Baš sam se probudio u 1o sati i upalim pc da vidim vjesti i svi pričate o novom potresu.Mora da je bilo strašno kad ste toliko uznemireni..

Komentiraj...
Vidi sve komentare